Ajutați-ma - nu mai recunoaște pe nimeni de cind si a revenit din coma

20-04-2017
Baleo
Nu este medic/terapeut
Baleo
Tatăl meu nu mai putea respira, a făcut insuficienta cardio resp si a fost intubat, a doua zi i au indus coma. După 6 zile de coma indusa si a revenit ceea ce doctorii nu mai credeau. Este ventilat mecanic. I au făcut si traheostomie, dar tot este ventilat mecanic deoarece muschii respiratori nu fac fata. De la început a fost confuz. La 7 zile de cind si a revenit nu mai cunoaște pe nimeni. Doctorii nu știu ce a dus la aceea insuficienta respiratorie. Este internat la Fundeni. Are diagnostic de metastază osoasa fără punct de plecare. Nu am apucat sa i facem pet ct. A făcut 2 endoscopii, colonoscopie, scintigrafie, CT abdomen si pelvis, CT torace, plămâni si ffff multe analize. Dar el este in spital nu din cauza cancerului. Au spus ca este unul din cei 2% pacienți care mor fără diagnostic. Întrebarea mea este de ce nu mai recunoaște pe nimeni de cind si a revenit din coma. La început avea si momente in care comunicam ok. Acum deloc. Mulțumesc
1 comentarii
0
20-04-2017, ora 22:36
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Eu nu sunt neurolog, sigur trebuie sa fie pe romedic un neurolog care va poate da detalii mult mai multe, dar eu va pot spune la modul foarte general ca sunt centrii nervosi responsabili de memorie si acestia pot fi in suferinta acum din cauza comei cat si din cauza cancerului care poate sa aiba metastaze cerebrale. E posibil ca memoria sa revina sau nu, in functie de durata cat centrii respectivi au fost fara oxigen.
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK