Ajutati-ma! durere după extracție

30-11-2017
V.Alexandra
Nu este medic/terapeut
V.Alexandra
Buna, ma numesc Alexandra si am 24 de ani!Am fost duminica la o clinica in Londra si mi-a facut o exctractie de masea, precizez ca avea infectie si ma durea de cateva zile.Mi-a facut facut anestezie, dar tot ma durut foarte tare, problema este ca mi-a dat metronidazole 400mg si iau o.pastila la 6ore dar si calmante deoarece ma doare foarte tare locul si urechea!Este nevoie sa ma intorc inapoi la doctor sau o sa imi treaca daca continui cu tratamentul?Asta este a 5 a zi de cand iau pastile.Multumesc frumos
3 comentarii
0
30-11-2017, ora 16:11
Dr. Mititelu Bogdan Emilian
Stomatologie, Iasi
Dr. Mititelu Bogdan Emilian
Buna, Alexandra! Cu drag iti recomand sa te duci la control. Eu cel putin, ofer un alt tratament catre pacienti, atat inainte de extractie cat si in continuare dupa extractie cu un antibiotic cu spectru larg, nu doar cu un chimioterapic.
0
01-12-2017, ora 01:46
V.Alexandra
Nu este medic/terapeut
V.Alexandra
Va multumesc din suflet pentru raspuns dar pot luat oxacilina de 500mg 3-5zile?am sunat astazi si medicul este in conceziu 7zile!Sper sa imi cedeze macar putin, este ingrozitoare durerea!:( Probabil acest medic nu si-a dat seama ce durere ingrozitoare am de nu mi-a prescris un antibiotic!Credeti-ma ca nu mi-am dat seama ce nu este antibiotic.
0
01-12-2017, ora 07:52
Dr. Mititelu Bogdan Emilian
Stomatologie, Iasi
Dr. Mititelu Bogdan Emilian
Nici o problema, daca medicul este in concediu mergem la alt medic, este o urgenta. Trebuie sa intelegem, nu putem recomanda antibiotice doar dupa o discutie, antibioticele se recoamdna de catre medic dupa consultatie si investigatii amanuntite. Mergeti la un alt cabinet pentru a va rezolva urgenta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  •