Ajutați-mă!

08-02-2018
Lumi0
Nu este medic/terapeut
Lumi0
Bună ziua, sunt însărcinată în 39 de săptămâni, urmează să nasc și sunt foarte speriata, mereu mă gândesc că nu o să fiu o mama buna, că nu e timpul încă pt copil, chiar dacă îmi doream copil și iubeam copiii, acum nu știu ce se întâmplă cu mine, parca nici soțul nu îl mai iubesc, parcă îl văd doar ca pe un frate, nu suport sa mă sărute, sunt nervoasa, el a fost plecat din iunie până în decembrie, din decembrie e lângă mine, nu ne certam, tine mult la mine, mă ajută, ne.am căsătorit anul trecut, insa nu știu ce se întâmplă cu mine acum, de ce nici copilul parca nu il mai doresc ? Am rămas însărcinată în mai, atunci luam tratament pentru depresie, deoarece din decembrie 2016 sufeream de aceasta, am inceput tratament.ul in februarie 2017 și l.am oprit brusc în iunie când deja aveam 5 săptămâni de sarcină, psihiatr.ul m.a sfătuit să fac avort, deoarece pastilele ar fi afectat copilul, dar nu am făcut.o, iar din octombrie mă simt rău din nou, până atunci eram cea mai fericita, acum nu știu cum o să îmi cresc copilul, va rog da-ți- mi un sfat, mai exista gravidute in situația aceasta, e posibil ca pastilele sa fi afectat bebelușul?
2 comentarii
1
08-02-2018, ora 22:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Au mai fost pe forum doamne in aceasta situatie. Chiar daca au facut o depresie post partum si-au revenit.
Mai aveti putin. Cand o sa va tineti in brate copilasul, o sa uitati de toate.
Intre timp, daca va luptati cu aceste ganduri de depresie, ar bine, daca sunt fonduri, sa mergeti sa discutati cu un psiholog. Dar depresia va trece garantat si o sa va reveniti la normal.
1
09-02-2018, ora 21:39
Lumi0
Nu este medic/terapeut
Lumi0
Sper să îmi revin, acum îmi este frica sa merg și la spital, fara cineva cunoscut, mi.e frica singura, va mulțumesc pt răspuns și încurajare!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul