ajutati-ma

13-04-2010
dinu mihaela
Nu este medic/terapeut
dinu mihaela
sunt mama la o fetita de 4ani sarcina a fost usoara fara probleme, dar nasterea foarte grea, problema mea e urmatoarea fetita mea a suferit la nastere noi am aflat la 8 luni ca are probleme cerebrale, ne-am dus la mai multi medici in bucuresti si mai multa dignosticuri ca ar avea sindromul down ca ar avea tetrapareza spastica si multe altele.la 1an si 6 luni am ajuns la alexandru obregia acolo i s-a pus diagnosticul paralizie cerebrala si intarziere psihomotorie severa.am inceput tratament medicamentos cu tonotil, encefabol si cerebrolysin si in paralel cu fizioterapie, problema e ca acum a inceput sa faca convulsii si sunt foarte speriata nu stiu ce sa mai fac, daca cineva imi poate da niste explicatii pe intelesul meu sa stiu la ce sa ma astept in continuare si daca o sa isi revina vreodata, imi iubesc foarte mult fetita si vreau sa o ajut, e foarte greu sa o vezi ca plange de durere si sa nu poata spune ce are doar sa ghicimsau in cel mai rau sa ajungem la spital.va multumesc
1 comentarii
0
13-04-2010, ora 21:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai ati facut o mare greseala cu aceste medicamente. Consvulsiile vin de la medicamente. Daca ati stie ce fac aceste medicamente nu i le-ati fi dat niciodata. Va sfatuiesc sa parasiti acest drum total gresit in speranta ca anumite toxine chimice pot repara un creier de copil si sa mergeto la un medic homeopat in Bucuresti.
Va recomand pe Dr. Silvia Nedelcu sau Ileana Randasu pe care le gasiti in internet usor cu google.
Fata poate nu are nimic sau are ceva care se redreseaza cu timpul insa tratamentele acestea fac rau si la orice copil sanatos. Nu va fixati pe diagnize dinacestea, se fac foarte multe greseli.
Chira daca are ceva, daca nu este ceva f. f. grav, homeopatia vindeca si astfel de lucruri.
Ascultati de sfatul meu si nu va mai luati dupa astfel de doctori care dau astfel de tratamente.
Daca vreti sa stiti de exemplu cerebrolysin este pur si simplu distilat din creier de porc de la abator.
Tonotil si encefabolul sunt toxine f. puternice. !
Luati si dvoastra aceste medicamente catva timp sa vedeti singura at de bine va va fi.
La un copil de 4 ani aceste 3 toxine date simultan pot duce nu numai la boli dar si la alte lucrui grave si ireversibile.
Deja de la un singur medicament nimeni nu poate spune cu exactitate ce se intampla la un anumit om.
Efectul la 2 medicamente date simultan este imprevizil pt. orice specialist, iar la 3 este loterie.
Se joaca cu viata medicul care vi le-a recomandat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul