ajutati-ma va rog!!!! pt deviatie de sept la constanta

08-02-2009
tisa
Nu este medic/terapeut
tisa
Va rog f mult sa ma ajutati sa gasesc un dr orl care sa realizeze o operatie de deviatie de sept la constanta daca stie cineva si a trecut prin asa ceva vreau orice fel de pareri si pro si contra medici orl din constanta ca sa ma decid daca sa fac operatia aici sau la bucuresti. Dati-mi un sfat caci in 2 zile ma internez si nu vreau sa dau gres.
2 comentarii
0
08-02-2009, ora 22:53
kaali
Nu este medic/terapeut
kaali
Eu am facut prima operatie la nas (sept deviat traumatic) la orl la municipalul din Ct. si a 2-a la buc. tot la orl. Ambele au fost un esec...Acum am hotarat sa ma operez la chirurgie plastica, la primavara. Se pare ca de multe ori orl-sti cand opereaza septul afecteaza si forma nasului. Dar bineinteles trebuie sa discuti cu un dr. bun, iar parerea mea (si nu numai) ca in Ct. dr. sunt cam varza :((
0
09-02-2009, ora 08:49
tisa
Nu este medic/terapeut
tisa
Iti multumesc f mult de raspuns kaali dar zi-mi te rog ce medic te-a operat la constanta si a dat gres?dar la buc? ca eu ma gandeam de la cta intre dr. laza si dr curosu valentin, iar daca ar fi la buc am auzit de dr. Bogdan Mocanu de la Sp. Panduri. Tu cu cine ai avut de-a face?Daca mai ai cunoscuti care s-au operat de asa ceva la cta sau buc da-mi te rog detali cu numele doctorilor asta ma interesa. Ms.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.