Ajutati-ma, va rog! sunt insarcinata?

16-02-2017
Larisa424
Nu este medic/terapeut
Larisa424
Buna ziua, am si eu o intrebare am avut contact sexual neprotejat inainte de menstruatie mai exact pe data de 2 sau 3 februarie si am avut o scurgere cu firisoare de sange, ciclul menstrual mi-a venit pe data de 5 februarie si mi s-a terminat pe data de 11 februarie, astazi suntem in 16 februarie si am scurgeri cu firisoare de sange si acum, prima data am crezut ca e normal dupa ciclu dar acum ma framanta gandul ca pot fi insarcinata, tin sa mentin ca pe 15 februarie am avut contact sexual neprotejat. Sunt insarcinata????? M-am informat de pe toate site-urile de acest gen si am gasit multe, de genu ca as putea avea vreo infectie? Tin sa mai mentin si faptul ca in luna ianuarie pe la inceput nu mai stiu exact data am avut niste mancarimi insuportabile si o usturime...ar trebui sa fac vreun control la ginecolog? Si nu inteleg ce-s cu aceste scurgeri cu firisoare de sange si are o consistenta elastica, scurgeri incolore cu consistenta elastica am mai avut dar cu firisoare de sange nu, si am si o durere in partea ovarelor, sunt insarcinata?
1 comentarii
0
21-02-2017, ora 20:06
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Sarcina o puteti exclude cu un test de sarcina din urina sau sange (bHCG) iar restul simptomelor pot sa fie semn de infectii si ar trebui sa faceti un control la ginecolog sa va lamuriti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul