Ajutor !!! Caderea parului - Diane 35

13-03-2013
simona20
Nu este medic/terapeut
simona20
In octombrie 2012 am facut pauza de la Diane 35 (luate timp de 6 ani de zile pentru ovare polichistice) la recomandare medicului, sa vedem daca reapar chisturile. Azi am fost la echografie, toate bune si frumoase, ovarele nu prezinta chisturi, doar niste foliculi, la fel si glanda tiroida. Medicul spune totusi ca nu ma poate diagnostica cu boala tiroidiana pentru ca foliculii sunt f mici iar tiroida se prezinta perfect in rest.
Intrebarea care ma macina este: DE CE IMI CADE PARUL??? si vorbesc de o cadere masiva, ieri dupa baie am numarat 350 fire, plus cele din cada grater da, am numarat firele de par cazute pentru ca sunt disperata.
Buna seara,
Anul trecut, cand am mai facut o pauza din Diane, am facut si analizele hormonale iar endocrinologul a zis ca totul e bine.
Si totusi, nu imi poate explica nimeni dc imi cade parul, mi se ingrasa si imi apar si niste cosuri pe scalp.
Poate are cineva idee ce as putea face?
Medicul mi a zis ca pot lua in continuare Diane 35, daca n am de gand sa fac un bebe prea curand. Dar asta ma ajuta doar temporar, cand le las, imi cade iar parul sad
Si inca ceva, oare daca il tund mai scurt ma ajuta cu ceva? il am pana mai jos de umeri, ma gandeam ca poate o tunsoare bob?
Niste vitamine? Chiar sunt disperata, am parul foarte rar de la natura si foarte subtire, chiar nu imi permit sa il pierd.

Ah, m-a impins pacatul ca incep tratament cu Minoxidin 2%.cade si mai rau !!!

Va rog ajutati-ma cu un sfat...
2 comentarii
0
29-03-2013, ora 14:20
alexflorin
Nu este medic/terapeut
alexflorin
nu stiu c sa zik, eu le iau d 4ani si mi cade parul dar nu f rau...
0
29-03-2013, ora 14:20
alexflorin
Nu este medic/terapeut
alexflorin
incearca ulei d ricin eu ma dau p radacini..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul