Ajutor!

18-11-2017
Dsghjsns
Nu este medic/terapeut
Dsghjsns
Va rog frumos ajutati ma, sunt foarte suparata si de asta plang continuu. Locuiesc cu iubitu meu si cand plang face crize de nervi isi da palme peste cap si zice ca daca iar face altcineva asa l-ar omora. Niciodata nu a plans nu ma poate intelge eu sufar nu pot sa ma abtin am nevoie sa ma ajute cineva. Eu cand plang mi se zice sa nu plang ca nu am 5 ani si ca is disperata ca plang, plang pentu ca il iubesc si ma doare orice imi zice ceva mai urat da nu poate sa ma inteleaga pentu ca eu nu lam ranit niciodata la nivelu asta. Toti oamenii care plang saracii sufera da mie mi se zice ca am 5 ani. Toti cei care plang odata pe luna sunt mai paluzibili decat eu care plang zilnic, si nu plang de sensibila ce sunt ci pentru exact acelasi motiv mereu, ca nu ma intelege in loc sa ma sprijine face crize de nervi si ma speriu mai tare, ma sprijina pana la mijloc si el se crizeaza ca numi trece. El crede probabil ca eu il iubesc putin cum ma iubeste el pe mine si eu nu sunt ranita de ce zice, doar altii, de aceea nu ma respecta si nu face mici eforturi sa nu ma supar cum fce pentu restu din juru lui. Si nici nu recunoaste. Credeti ma ca plang pana vars si pana imi sta gura si nu mi-o pot misca.
6 comentarii
1
18-11-2017, ora 18:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cred ca sunteti intr-o relatie toxica, nu una de iubire.
Nu cred ca este normal sa plangeti zilnic. Nici cei cu boli psihice nu plang zilnic. Mergeti sa vorbiti cu un psiholog care sa va ajute sa va reorientati. Riscati sanatatea dv.
0
18-11-2017, ora 18:50
Dsghjsns
Nu este medic/terapeut
Dsghjsns
Va multumesc mult!
0
18-11-2017, ora 19:55
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Clara are dreptate: va aflati intr-o relatie toxica si nu puteti vedea solutii pt problemele pe care le descrieti. Un psiholog va poate sprijini, sa stabiliti ce aveti de facut pt viata dvs. Nimeni nu se schimba daca nu vrea, iar partenerul dvs e foarte probabil sa aiba tulburari psihice si trebuie sa fie consultat de un psihiatru. Dar m-as mira sa poata intelege ca are o problema de rezolvat. Asadar, incepeti sa rezolvati ce va sta dvs in putere, adica sa va ocupati de persoana dvs pt a va imbunatati viata. Un psiholog clinician sau psihoterapeut, va pot oferi sprijinul necesar.
1
18-11-2017, ora 21:00
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara!
Nu veți rezolva problemele plângând, orice problemă se rezolvă discutând cu argumente într-o stare de calm, nu atunci când sunteți furioși.
Apoi plânsul zilnic poate fi și un sentiment de neputință, un simptom de depresie.
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență faceți o evaluare psihologică și vedeți ce cale aveți de urmat. Dacă îl puteți convinge, poate mergeți împreună la un terapeut de cuplu să vă ajute să descoperiți ce se întâmplă cu adevărat în relație. Dacă refuză, vedeți-vă de viața dumneavoastră că viața e scurtă și merită trăită cu adevărat, nu să vă chinuiți unul pe altul.
1
18-11-2017, ora 22:14
Psiholog Neacsu Virginia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Neacsu Virginia
Evaluare clinica si psihoterapie rapid amandoi, ca va intretineti dezechilibrul unul celuilalt!
0
18-11-2017, ora 23:22
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Daca nu te intelege, ce mai stai cu cineva care nu te intelege ? Nu te va intelege nici de aici inainte.
Normal ca nu te respecta si nu te iubeste, daca te respecta avea grija sa nu mai plangi, ca de la comportamentul lui tampit plangi !
In loc sa faci eforturi sa stai cu cineva care nu te merita si nu stie sa se poarte si nu te iubeste, mai bine il lasi si cauti altul care tine la tine cu adevarat, asta este f simplu.
Cu cat stai mai mult cu atata iti va fi mai rau.

Doamna Ciuperca, de ce ar mai sta cu asa o panarama de om ? Urmeaza sa schimbe partenerul, atata tot.
Ce sa caute la psiholog sa dea banii aiurea incercand sa afle pe care cale sa o ia ? Ca oricum ala e un tampit care nu o iubeste si respecta, o avea nevoie si el de sex si o cam foloseste, o avea ceva ce el n-are, cine stie.
Calea e clara, sa nu mai stea cu un asemenea om si sa caute pe cineva care o iubeste si respecta.
E un nenorocit ca multi barbati, al dracu, nu respecta, nu da doi bani pe partenera si asa mai departe.
Noi in loc sa incurajam ca femeia sau barbatul sa stea cu cineva cu care nu trebuie si care oricum nu se va schimba vreodata, mai bine incurajam sa stam cu parteneri potriviti !
Mergem la psiholog ptr alte chestii care se rezolva acolo, nu sa ne gandim de ce e ala al dracu si cum sa stam mai departe cu acela.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul