ajutor transaminaze

16-09-2009
chitoi_gabriela@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
chitoi_gabriela@yahoo.com
Buna ziua.am si eu o mare problema de aceea solicit ajutorul unui specialist care sa ma fac sa anteleg cat este de grav faptul ca transaminazele au iestit destul de mari asta an urma unor analize.mentionez caeste vorba de fiica mea an varsta de 25 ani care a fost diagnosticata cu hepatita b..am cumparat lagosa drajeuri de 150 mg, si ceai hepato-biliar cu rol de regenerare a ficatului.va rog din suflet sami spuneti daca aceste produse pot face ca nivelul transaminazelor sa scada, iar an cazul acestor cure de lunga durata ar putea diminua acest virus sau eventual inactivitatea lui.va multumesc.
1 comentarii
0
16-09-2009, ora 17:54
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată doamnă Gabriela,

Produsele cumpărate de către dvs. sunt foarte bune, dar nu sunt suficiente în condiţiile în care ficatul este afectat de virus. Hepatita B trebuie obligatoriu investigată de un medic, pt. ca virusul nu se inactivează numai cu acele medicamente (tratamentul cel mult regenerează celulele hepatice, dar...). Mergeţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "PROF. DR. MATEI BALŞ" din Bucureşti, unde-l puteţi găsi pe medicul Adrian Streinu-Cercel, care vă poate ajuta foarte mult!


P.S. Multă sănătate fiicei dvs. şi la toată familia dvs.! Toate cele bune;)


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici