Am 5 săptămani de sarcină şi am luat aproape 10 pastile ( somnifere )

06-12-2014
IvanovGabriela
Nu este medic/terapeut
IvanovGabriela
Din cauza problemelor în familie şi faptul că părinţi mei nu sunt de acord să păstrez copilul, iar toate în ultimul timp sar în capul meu. Am 5 săptămani de sarcină şi am luat aproape 10 pastile ( somnifere ). Care sunt riscurile ? Ce pot face, acum îmi pare rău.. dar vreau să lupt ca bebeluşul meu să trăiască !
1 comentarii
0
06-12-2014, ora 21:42
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
GABRIELA IN PRIMUL rand sa te duci la un control pt a vedea daca bebelusul a avut de suferit si PE VIITOR SA TE GANDESTI CA VIATA ARE PRIORITATE SI SA LUPTI PT EA, VIATA TA SI A BEBELUSULUI CU ORICINE SI CU ORICE.
NU vreau sa te judec vreau numai sa te fac sa intelegi ca solutia pe care ai ales-o tu intr-un moment de ratacire nu este si solutia pt problemele tale, probleme vor fi si vor veni si altele si trebuie sa fii puternica ca sa le faci fata, sa fii deschisa la dialog pt a gasi solutii si sa lupti si cu morile de vant pt copilul tau, nu esti si nici nu vei fi singuar femeie care sia crescut singura copilul, nu zic ca va fi usor dar nici renuntarea la viata nu este solutia.Eu am cancer din 2008 si niciodata nu mam gandit sa renunt la lupta nici macar atunci cand medicii miau zis ca nu mai ma decat o singura varianta de tratament dar trebuie sa astept, sau cand a trebuit sa aleg intre salariu si pensionare chaira daca imi este foarte greu am ales pensionarea daca doresti putem comunica si la telefon.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul