Ajutor, am consumat etnobotanice

07-08-2014
Nechita.Tudor
Nu este medic/terapeut
Nechita.Tudor
Buna ziua. Inainte de toate vreau sa va spun ca ma consumat etnobotanice 4 ani, m-am oprit un an de zile dupa care am reluat consumul pana acum o saptamana. Ma simt ciudat, nu stiu daca-i din cauza sevrajului pentru ca nu l-am simtit ca prima oara cand le-am lasat(nu-i niciun sevraj, sau poate se manifesta altfel). Cred ca mi-am dezvoltat o schizofrenie, nu sunt sigur de asta, de aceea rog pe cineva specializat sa vorbesaca cu mine.
2 comentarii
0
07-08-2014, ora 21:02
Nechita.Tudor
Nu este medic/terapeut
Nechita.Tudor
Daca nu vreti sa ma adaugati in lista dvs, imi puteti lasa un mesaj pe privat sa stiu cui sa ma adresez. Am doar cateva intrebari, nu va cer bani imprumut.
0
20-08-2014, ora 19:33
CristianCristian12
Nu este medic/terapeut
CristianCristian12
Prietene "sevrajul" apare atunci cand te lasi de ceva de care esti dependent, cum ar fi. Cocaina. Eu iti recomand sa mergi la Psiholog, Cel mai specializat om care te poate ajuta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Etnobotanice - efecte, riscuri, dependența, tratament
  •