Ajutor!ce sa fie? plamanii, bronhiile, astm, tbc?

34 comentarii 1 2
0
22-09-2010, ora 12:41
andrada22
Nu este medic/terapeut
andrada22
mda, angela42asa este...eu ce pot sa spun simptomele mele s-au mai ameliorat putin fara un tratament anume, am lasat tutunul, durerile in piept nu... doar in partea dreapta am ca un fel de amorteala cand ma incordez si asta cand se schimba timpul, mai am junghiuri in spate si respir greu in special cand se schimba vremea, de tusit nu mai tusesc, foarte foarte rar de 3, 4 ori...si obosesc repede la schimbare de timp, in rest nu pot spune ca ma mai simt asa rau ca inainte...acuma de curand am fost la medicul de familie, am fost ascultata la plamani si mi sa spus ca e ok, nu se aude rau...eu totusi as vrea sa merg sa fac o spirometrie, as fi mai linistita si spirometria aceea spune multe...aveti careva idee unde se face spirometri asta, la un cabinet de pneumologie cumva?cat costa spirometria asta?sanatate tuturor!
0
22-09-2010, ora 12:47
andrada22
Nu este medic/terapeut
andrada22
mda asa este angela42, eu ce pot sa zic ma simt mai bine..mediul de familie ma ascultata de curand la plamani si mi-a spus ca e ok, nu se aude rau...dar eu as face o spirometrie pentru linistea mea...care stiti unde se face?la un cabinet de pneumologie presupun si cat costa spirometria asta...sanatate tuturor!
0
23-02-2011, ora 14:58
urs_mic
Nu este medic/terapeut
urs_mic
buna ziua! As dori si eu, daca se poate, un sfat legat de o problema de sanatate, deja destul de veche. Si eu am probleme cu respiratia.. as putea spune ca de/a lungul a 6 ani, respiratia mea a cunoscut in primii doi, trei ani oboseala la pozitia initins pe spate(daca eram acoperita cu vreo plapuma sau o invelitoare ai grea situatia devenea si mai suparatoare, mentionez ca in aceasta perioada aveam si o tuse, cu secretii nazale abundente dar existente doar in timupl crizelor de tuse cu senzatia de inecare). Dupa aceasta perioada au aparut adevaratele probleme, in urma unei infectii la coloana- am ramas cu rigiditate, dar mi/am mai revenit de atunci, mi/a scazut foarte mutl tensiunea arteriala eu avand-o normala, am slabit destul de mult-dar am avut si anorexie in toata perioada asta-acum, de 3 ani de zile ma hranesc normal si am o greutate normala, plus respiratia care s/a inrautatit foarte mult ajungand chiar sa am crize de sufocare, neputinta sa/mi relaxez muschii abdominali pe care-i simt aproape tot timpul icordati si in acelasi timp insuficinet de puternici sa realizeze respiratia corect. La asta se adaug un an, doi in care efctiv aveam perioade lungi in care aveam dificultati la inghitire, dormit. In prezent nu mai am decat problema respiratiei-nu pot respira cand stau intins pe spate- nu e o regula, dar se intampla cel mai des, nu pot respira in masina-mentionez ca am rau de masina dar in ultima vreme il getsionez destul de bine singura problema ramanand ca mi-e greu sa trag aer adanc in piept. Nopatea prefer sa dorm pe partea stanga, si simt asa o rigidiate parca nu doar in coloana ci in tot corpul-nu tot timpul dar am perioade.
Multumesc, astept un sfapt. :)
0
20-08-2017, ora 14:50
lili6
Nu este medic/terapeut
lili6
Buna..si eu am simptome asemanatoare, Dar in urma spirometriei mi s a pus diagnostic de astm si mi a dt Symbicort..nu prea am incredere in sprayurile astea zilnic.ce tratam homeopat exista sau imi puteti recom un medic bun ? Cum va mai simtiti, cei care ati raspuns comentariilor ? Sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns
34 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • Criza de astm - primul ajutor
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  • Fumatul deteriorează o parte vitală a creierului
  • Sforăitul și apneea de somn, asociate cu un declin cognitiv prematur
  •