Ajutor! HPV la 21 de ani

06-03-2016
Ancaelena11
Nu este medic/terapeut
Ancaelena11
Buna ziua! Totul a inceput acum cateva luni la un control de rutina, eram relaxata, fericita, cand tocmai am aflat ca am HPV si o rana pe Col. Am fost terminată, de urgentă am mers la alt medic si mi-a facut tipajul HPV si colposcopie. Mi-a spus ca da, am o rana, am urmat tratament cu cervucid, in fiecare luna iau pastile pentu întărirea sistemului imunitar. Apoi au venit analizele si am aflat ca am HPV 16, 6 si inca unul... Mai am tratament cu cervucid 3 luni si daca in continuare nu trece trebuie sa imi faca conizatie. Plâng continuu, simt ca viata nu mai are niciun rost, am doar 21 de ani, nu stiu ce sa mai fac. Am familia alături dar simt ca orice mai fac de acum e degeaba pentru ca oricum voi face cancer. Imi doresc copii din toata inima.. Va rog sa imi Spune-ţi daca a mai trecut cineva prin asta. Multa sănătate!
3 comentarii
0
06-03-2016, ora 17:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Filmul asta e despre virusul HPV, in special in a doua parte.

https://www.youtube.com/watch?v=Lo6M4NddxeI

2. Esti tanara, daca ai organism sanatos ar trebui sa elimini virusul in 2 ani.
Creste-ti imunitatea cu ce poti de la Plafar, Isoprinosine etc.
Femeile sub 30 de ani in general elimina virusul in 2 ani.

3. Sunt fete care au facut virusul HPV si la 12 ani. Virusul se poate lua in urma unui singur contact sexual, cu sau fara prezervativ.

4. Pentru ca l-ai depistat la timp o sa urmezi toti pasii indicati de doctor, daca este nevoie conizatie, test Pap din 3 in 3 luni. Si nu faci nici un cancer.

5. Cand ai relatii sexuale cu o persoana care a avut alte relatii sexuale cu alte persoane sau doar a facut petting, te expui. Tinerii stiu ca se pot imbolnavi de bts si totusi se expun. Dar in momentul in care ne expunem, ne asumam si responsabilitatea. Nu avem ce sa facem.

6. Se pune problema costurilor mari ale analizelor, doctorilor, tratamentelor, procedurilor (conizatie etc). Nu se pune problema cancerului daca l-ai depistat.

7. Potoleste-te si nu mai plange atat. :)

Tre sa fii puternica, sa ai un tonus pozitiv si optimist ca sa iti creasca sistemul imunitar si sa elimini amaraciunea asta de virus. Ai inteles ?

Nu faci nici un cancer.

Sa scrii aici cat te-au costat toate cheltuielile pina acum ca sa vada si alte tinere daca se merita sa te expui la asa ceva. Plus prin ce emotii treci.
0
06-03-2016, ora 19:03
h1n1
Nu este medic/terapeut
h1n1
Ancaelena11 cine va spus ca veţi face cancer?
0
12-03-2016, ora 17:39
Ana123ana
Nu este medic/terapeut
Ana123ana
Şi eu am exact la fel(22 d ani). În decembrie am contactat virusul de la prietenul meu mia dat şi herpes şi hpv. Am tipul 6 16 şi 67.miam dat seama din timp ca miau apărut condiloamele. Acum după 3 luni de la contactarea virusului miam făcut papul şi a ieşit super ok Doamne ajuta.miam făcut prima doza de vacin pt hpv.iau Isoprinosine şi vitamina C miere cu catina în fiecare dimineaţă.o sa iau so echinaceea dar nu ştiu dacă am voie sa iau toate odata. Mănânc cât pot de sănătos am renunţat la fumat la cafea şi la sucuri.cand am aflat am clacat psihic deoarece nu am avut o viaţă sexuală activa am fost cu tipul ăsta şi iaca ce mi sa întâmplat. de 3 luni am luato razna am slăbit aproape 7 kg.miam dat filme ca cine stie de boli mia mai dat dar am făcut analizele şi sunt ok...nu fa ca mine.nu fii speriata.dacă îţi ţi sistemul imunitar ridicat nu patesti nimic.multe femei au virusul ăsta şi îl elimina fără saşi dea seama ca lau avut. Cu credinţă Dumnezeu ne va ajuta sa trecem peste tot.eu acum sunt speriata de hpv oral deoarece am avut şi contact oral a durat foarte puţin.Doctori la care am fost ştiu prea puţine de hpv asta oral.nu mă lămureşte nimeni şi sunt speriata vreau sa ştiu dacă se elimina din corp la fel ca celălalt şi prin ce mod îl transmit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.