ajutor interpretare analize urina

13-10-2010
og
Nu este medic/terapeut
og
sumar de urina - densitate 1025, ph 8, albumina si glucoza abseti, urobilinogen normal, corpi cetonici absenti,
sediment urinar - epitelii plate relativ frecvente, epitelii rotunde relativ frecvente, leucocite rare, cristale- frecventi fosfati alcalinoterosi amorfi si frecvente cristale de carbonat de calciu, urocultura sterila. va multumesc.
1 comentarii
0
30-10-2010, ora 23:40
beatrice anne-mary
Nu este medic/terapeut
beatrice anne-mary
Buna tuturor!Tatal meu are 56 de ani si a fost internat la spitalul Fundeni din Bucuresti fiind informat ca trebuie sa faca o operatie de triplu- bypass coronarian.Cu toate ca a fost internat pe data de 26 oct 2010 intr-o stare destul de rea si in urma coronografiei i s-a zis de operatie, a fost reprogramat tocmai pe 10 ianuarie 2011 pentru ca.sunt multe programari facute.teoretic!Imi poate spune cineva o parere despre DR HORATIU MOLDOVAN?si oare cu cati bani trebuie sa ne pregatim?Am auzit de sume cuprinse intre 30-100 mil dar nu stim nimic sigur.As vrea sa mai vad parerea cuiva, iar capitolul bani chiar ne intereseaza, sa stim la ce suma trebuie sa ne asteptam.Va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul