Ajutor!!!Lupus sau alt diagnostic?

06-08-2008
Andreea30
Nu este medic/terapeut
Andreea30
Am 30 de ani si am fost relativ sanatoasa pana in ianuarie cand a inceput cosmarul. Am dureri de spate, mijloc, articulatii si de muschi, asta ar fi cea mai mare problema. Totul a inceput cu senzatie de cutite prin maini. Am avut o infectie urinara cu E-coli si am tratat-o, dar inca am simptome, simt uneori cutite care raspund prin tot abdomenul pana jos. In Noiembrie anul trecut am avut un vertij pozitional care a durat cateva luni bune, si pe care l-am vindecat cu ajutorul internetului efectuand niste manevre cu capul. Am senzatia uneori ca ma sufoc, parca ma strange ceva de gat, si ca nu pot sa respir, simtomele cu respiratia au aparut acum cativa ani si sunt accentuate de stres. Fac alergie la soare si la schimbari de temperaturi ( cand intru de la frig la cald apare urticarie pe extremitati). Am facut toate analizele posibile si ce a iesit suspect este: Ana slab pozitiv, crioglobuline in numar redus, anticorpii de lupus sunt negativi si FR, PR neg. Pielea pare sa se decoloreze putin in jurul incheieturilor, dar isi revine la culoarea initiala in cateva luni. Am sindromul Raynauld (schimbarea culorii mainilor la stres si frig) si Sjogren (gura uscata si ochi uscati). Incheieturile pocnesc si uneori am ceafa intepenita intr-o pozitie. Am pierderi de memorie si uneori simt nevoia sa dorm mai mult decat trebuie. Am studiat mult pe internet aceasta problema pentru ca vrem sa facem un copil. Daca este Lupus Sistemic si deocamdata nu iau un tratament, exista riscul de pierdere a sarcinii... datorita ANA care este pozitiv. Ce pot face preventiv, imi doresc foarte mult un copil si nu vreau sa fac experimente cu sarcina, ci as dori sa iau un tratament. Daca mai este cineva in situatia mea va rog scrieti-mi, am observat ca ajuta foarte mult sa discuti cu cineva care este in aceeasi situatie. Este cineva suspect de Lupus(nediagnosticat inca) care doreste un bebe??? Imi pare rau pentru mail-ul atat de lung..
3 comentarii
0
07-08-2008, ora 00:00
Cosmin59
Identitate neconfirmată
Cosmin59
Colega mea dr Mirela Wagner cred ca ar putea sa iti faca o schema de tratament pentru acest Lupus Sistemic si ar fi foarte bine sa ii scri un email pe adresa ei mmirelawagner@aol.com deoarece este plecata in Los Angeles.Dupa schemele ei multi dintre cei cu lupus au scapat intr-o perioada relativ scurta.
Dr Badea Cosmin
0
07-08-2008, ora 00:00
Andreea30
Nu este medic/terapeut
Andreea30
Va multumesc foarte mult! Am sa ii scriu, caut un medic cu adevarat specializat pe boli autoimune, si dansa pare a fi persoana potrivita.
O zi buna!
0
24-08-2022, ora 19:58
Utilizator@4
Nu este medic/terapeut
Utilizator@4
Bună ziua, știu ca a trecut mult de la postare, vroiam sa știu ce diagnostic ați primit.Am aceleași simtome, nu ma simt bine de 3 luni, urticarie fac și de la frig la cald și la soare, plaja nu mai fac de câțiva ani, îmi cade parul, ma dor mușchii, oasele îmi pocnesc de la mâini solduri genunchi și glezne. Am sindromul fosfolipidic, Ana extins a ieșit negativ. În trecut am avut și anticoagulantul lupic pozitiv. Am pete pe frunte iar obrajii sunt ușor rosii. Tensiunea a început sa crească, de 2 săptămâni am 150/107.Menționez ca nu am avut niciodată tensiune, ma doare mijlocul de parca sunt în travaliu, cu toate astea analiza de urina/24 h a ieșit bine, am stari de lesin, pierderi de memorie, stari de greață. Mulțumesc mult pentru un eventual răspuns. Sunt disperata pt ca m-am saturat sa ma simt rau și nu găsesc un diacnostic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.