Ajutor!!! Niciun diagnostic

15-02-2016
elena-roxana
Nu este medic/terapeut
elena-roxana
De 3 luni jumate mă confrunt cu tot felul de simptome.Totul a debutat cu o durere şi senzatie de arsura in mana stanga şi senzaţie de arsura in piept.După 2 săptămâni durerile şi arsurile s-au mutat în tot corpul.Senzaţie de arsura in:cap, ambele mâini, abdomen, picioare, spate.Dureri foarte mari de coloana cervicala, toracala, lombara, stern, picioare, omoplaţi, maini (palmele în special-palma stanga s-a şi umflat).Pe lângă dureri şi arsuri au mai apărut şi alte simptome :furnicături în tot corpul (mai ales partea stanga, senzaţie de curent electric în picioare, ameteli.De ceva vreme simt arsuri şi pe piele (dacă mă scarpin sau mă pieptăn simt ca mă arde)şi senzaţie de piele intinsa şi care ustura (mai ales pe gat, umeri şi palme).Vreau sa precizez ca am făcut tot felul de investigatii:consult neurologic (de 3 ori), consul endocrinologic, consult reumatologic, endoscopie, eco cardio, eco plamani, eco abdomen, consult boli infecţioase, irm cerebral, cervical, lombar, coxo femural, radiografii craniu profil + mâini şi foarte multe teste de sange (vsh, aslo, proteina c reactiva, factor reumatoid, markeri tumorali, imunologice-ana, ena, imunoglobuline etc etc etc).În urma testelor efectuate a rezultat:carenta vitamina D (valoarea 6, 80), homocisteina-14, 39, colesterol-275, fosfor-4, 60 şi la hemoleucograma wbc-11, 6, ly-12, 7 şi neutrofilele marite (valoare dubla ).Vreau sa precizez ca hemoleucograma am facut-o de mai multe ori şi doar ultima data au apărut modificari(doar neutrofile le au ieşit marite de fiecare data).Poate fi vorba de sclerodermie sau alta colagenoza?Dacă se poate sa mă ajute cineva, vreun doctor de pe forum cu o părere, îndrumare. Va multumesc
6 comentarii
0
16-02-2016, ora 12:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Arsurile si furnicaturile pot fi niste somatizari de anxietate. Faceti informativ un test de anxietate pe net. Vedeti la ce nivel va evaluati si daca iese pozitiv mergeti la un medic psihiatru sa va dea tratament pentru aceste simptome. Tratamentul va ameliora si durerile musculare pe care le prezentati totodata.
0
17-02-2016, ora 00:00
elena-roxana
Nu este medic/terapeut
elena-roxana
Vă mulţumesc pentru răspunsul dvs.Sa ştiţi ca am fost şi la psiholog şi nu mi-a prescris nici un tratament.Sunt convinsa ca în astea 3 luni am ajuns sa sufăr şi de anxietate deoarece mă simt foarte rău şi nu am nici un diagnostic.Vreau sa precizez faptul ca întotdeauna am fost o persoana vesela şi plina de viata (pana acum 3 luni)şi nu am avut nici cea mai mica problema pe plan emoţional încât sa-mi declanşez toate aceste simptome(totul a debutat brusc).
0
17-02-2016, ora 11:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Psihologul nu are voie legal sa prescrie tratament. Numai psihiatrul.
Mare parte dintre simptomele dv pot fi somatizari de anxietate. Adica reflectii la nivelul somei, corpului, la nivel organic ale anxietatii. In fibromialgie, o boala care provoaca dureri musculare puternice in tot corpul se prescriu antidepresive.
Nu trebuie sa existe neaparat un soc emotional sa se declanseze anxietatea.
0
25-04-2016, ora 21:44
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
Buna ziua!Am rugamintea mare sa-mi spuneti si mie ce anume se mai poate face in urmatoarele stari : tatal meu 70 ani, hipertensiv are de aproape un an picioarele reci-sloi, doar interior, exterior nu se simt reci, aceasta se intampla doar ziua, iar noaptea sunt talpile fierbinti de parca sta cu ele pe jaratec dupa cum descrie tatal meu.Apoi senzatie de arsura in corp si mancarime f accentuata a spatelui.Nu fumeaza, nu bea, nu mananca gras, nu mananca carne porc decat f rar pui.Va rog din suflet sa-mi spuneti ce tratament sa faca pt ca a f la f multi medici si nu l-au bagat in seama din cauza varstei inaintate.Sunt f nedrepti medicii pt ca cei invarsta nu trebuie aruncati la gunoi, ci respectati.Oare ei nu au parinti?Oare ei nu or sa ajunga la o varsta inaintata?Mii de multumiri si speranta ca o sa-mi raspundeti curand pt ca este grav.
0
26-04-2016, ora 13:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. E diabetic ?

2. Setul complet de analize de sange la medicul de familie e bun ?
0
01-03-2021, ora 20:12
Ralu Ioana
Nu este medic/terapeut
Ralu Ioana
Buna, Roxana. Ai reusit sa afli ce afectiune era de fapt? Si eu ma confrunt cu probleme de arsuri in palme. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.