Ajutor-nu mai vreau inca un copil acum

18-01-2010
tania.t
Nu este medic/terapeut
tania.t
Am 33 ani si o fetita de 8 ani. Sotul meu mai vrea un copil dar asta nu este prioritatea mea acum. El stie ca de 6 luni am intrerupt anticonceptionalele(tri-regol) dar nu este asa si se intreaba de ce nu am ramas inca insarcinata. Vrea sa facem un control medical. Intrebarea mea este daca in urma unor analize se vede faptul ca eu mai iau pilule. Ce pot face altceva ca sa nu raman insarcinata(macar inca un an) dar sa nu banuiasca sotul meu ceva? Va rog frumos sa ma ajutati.
Multumesc.
4 comentarii
0
27-01-2010, ora 13:06
alyana
Nu este medic/terapeut
alyana
pt inceput cred ca trebuie sa stai de vorba cu sotul tau si sa discutati despre aceasta problema ca tu nu vrei si el vrea.mai bine sa ajungeti la un numitor comun, apoi cred ca daca tu nu esti pregatita sa mai ai un copil...mai bine mai astepti ca doar nu-l face el e totusi corpul tau ca doar nu-i el stapan pe tine si sa stii ca eu nu am ramas insarcinata un an dupa ce am renuntat la anticonceptionale.Sfatul meu este sa discutati.
0
27-01-2010, ora 17:02
tania.t
Nu este medic/terapeut
tania.t
Am incercat sa discut cu sotul meu dar spune ca deja a trecut mult timp, fata e mare, noi avem o varsta si ca acum e momentul sa mai facem un copil. Nu prea ajungem la un numitor comun in cazul asta. Sunt satula de atatea discutii si in ultimul timp tind sa ii dau dreptate(sa evit discutiile) dar vreau si sa incetam certurile pe tema asta, sa ii dau "dreptate" si lui, dar eu tot sa nu raman insarcinata.
Multumesc pt sfat alyana.
0
27-01-2010, ora 19:46
alyana
Nu este medic/terapeut
alyana
atunci incearca sa-l convingi ca e ceva normal(ca dupa atatea pilule sa nu ramai gravida) si ca nu trebuie sa urmezi nici un tratament ca sa ramaii insarcinata ca multe femei nu raman imediat ce se lasa de anticonceptionale.dupa atata tratament e ceva logic ca si corpul tau sa-si revina.altfel cred ca orice alta metoda te-ar da de gol.bafta oricum.Stiu persoane f multe care nu au ramas insarcinate nici dupa 1 an jumatate aproape 2.
0
29-01-2010, ora 11:42
tania.t
Nu este medic/terapeut
tania.t
Exact cu chestia asta incerc sa il conving, ca dupa atat de multi ani de pilule nu ramai atat de usor gravida. Sper sa il si conving intr-un final. Oricum inca avem discutii pe tema asta.
Mersi mult de sfat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Relatia de cuplu
  • Relaţia de cuplu după apariţia primului copil
  • O metodă contraceptivă pentru bărbați având la bază un hidrogel
  • Importanţa banilor în alegerea partenerilor
  • Bărbații și femeile percep infidelitatea diferit
  • Contraceptivul on-off pentru bărbați
  • Polii opuși se atrag? Doar dacă nu ești într-o relație, arată un studiu
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale pot diminua simptomele premenstruale?
  •