AJUTOR!!!!! Nu scap de candidoza.

26-05-2008
puiutz_zapacit
Nu este medic/terapeut
puiutz_zapacit
Buna ziua! Am si eu o mare problema: am o candida mai veche de 10 ani si nu mai pot sa scap de ea. Pot sa spun ca ma simt foarte rau din acest motiv:candida, am dureri abdominale, gaze abdominale, indigestii, constipatie, alergii multiple la alimente, oboseala anormala, nervozitate nejustificata, ameteala, depresie, rateuri de memorie, insomnie, minte incetosata, dureri de cap, pofta de dulce, infectii urinare/vaginale, pierderea interesului pentru sex, mincarime anala si vaginala, psoriasis, infectii la unghiile de la picioare, ochii iritati. Va rog mult sa ma ajute si pe mine cineva care poate sa imi recomande un tratament ceva ca nu mai pot sa suport. Mentionez ca am mai luat diferite tratamente cu Nistatin-pastile, Clotrimazol sau Cervucid-ovule si spalaturi vaginale cu ceai de galbenele si apa cu bicarbonat dar fara nici un rezultat. Multumesc mult.
2 comentarii
0
26-05-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Daca aveti aceasta candidoza rebela este indicat sa faceti culturi cu antifungigrama din secretia vaginala.Astefl veti sti ce medicamnet trebuie administrat.Deasemenea va recomand sa faceti si un consult dermatologic pentru celelalte afectiuni pe care le aveti.
Toate cele bune.
0
27-05-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Cred ca o cauza a afectiunilor mentionate este si perturbarea sistemului imun;Ca adjuvant la tratamentul recomandat de medic, preparate pe baza de echinaceea, vorbiti cu medicul curant si daca ar fi indicat si Cantastimul( este produs de Institutul Cantacuzino);numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum să te ferești de candidoză
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •