Ajutor!! Pastile de oxiuri in a 2 saptamana de sarcina? Intrerup sarcina?

12-10-2017
Bianca9505
Nu este medic/terapeut
Bianca9505
Buna ziua, am o mare problema nu mai pot dormi Nici noaptea de atatea ganduri. Pe data de 9 septembrie sa rupt prezervativul, dupa 3 ore am luat pastile de a 2 zi. Nu a functionat deoarece eram la maxima ovulatie. Desi nu stiam ca sunt insarcinata am luat dupa o saptamana jumatate o pastilade vivermi (oxiuri) erau 2 pastile in cutie 1 am luat o eu, cealalta sotul. Am auzit ca aceste pastile nu se iau inainte de sarcina sau in timpul sarcinii. Cum procedez? Acum sunt in 4 saptamana de sarcina trebuie sa interrup sarcina? A mai trecut cineva prin asenea situatie? Va rog sunt disperata.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK