Ajutor-Trauma fizica penis.

23-06-2018
FlorinCrl
Nu este medic/terapeut
FlorinCrl
Buna seara. Trauma fizica penis-Fire de par intrate intre preput si canalul uretrei.
Acum circa 1 an si 6 luni mi-am cunoscut proaspata sotie.
Acum aproximativ 1 an de zile am constatat ca mai multe fire de par de-ale sotiei s-au infiltrat ca un cerc in zona preputului, respectiv s-au infasurat intre preput si gland, loc unde au stat aproximativ 1 saptamana.
Habar nu am cum au intrat acolo si banuiesc ca a fost urmare a contactelor sexuale cumulat cu efortul depus. Am realizat la o spalare mai atenta intrucat tot ma intepa ceva in zona respectiva ce nu e vizibila decat in momentul cand ridici penisul.
Ulterior am scos toate firele...cred...cu un forfecel si penseta, insa ulterior am constatat ca mi-a ramas ceva sub preput, ceva ce pare o cicatrice in acea zona, este foarte tare si pare plina cu o substanta albicioasa, fire de par, sebum habar nu am.
Dupa aceasta intamplare am simtit mereu in zona respectiva urmatoarele:
-pe plan sexual o senzatie de gadilit sau parca m-ar intepa cineva cu ace acolo, totodata sunt mult mai excitabil si orice contact sexual parca este un chin ce astept sa se termine mai repede comparativ cu inainte;
-nu mi mai pot controla urinatul si mereu simt ca am urinat incomplet;
Precizez ca pana acum am fost la 2 urologi, ambii fara chef de treaba si complicatii si pur si simplu m-au trimis la plimbare ca e doar ori o cicatrice ori o parte din penis si n-am decat sa fac circumcizie sau sa iau supozitoare, solutii ce nu prea au parut normale dupa un examen in graba.
Am atasat o poza asemanatoare cu ce s-a intamplat la poza profilului de aici.

Va cer ajutorul atat al cititorilor cat si al dvoastra dnilor medici pentru a-mi da seama daca acea protuberanta trebuie sa fie acolo sub preput, fix spre varful penisului, intre preput si gland.
Pot face examene pentru a vedea daca a fost afectata si uretra? Ce fel de examene?
Este normala acea protuberanta acolo? Cum o pot inlatura?
Multumesc anticipat celor care vor raspunde caci de 1 an de zile traiesc un cosmar ce imi afecteaza grav viata!!!
F&R, 2 tineri proaspat casatoriti.
3 comentarii
0
23-06-2018, ora 20:32
FlorinCrl
Nu este medic/terapeut
FlorinCrl
Precizez ca Luni pe 25.06.2018, ora 12, 00 as vrea sa incerc inlaturarea protuberantei la un medic dermato-venerolog si orice raspuns mi ar fi de folos pana atunci.
0
24-06-2018, ora 16:45
PTHZ
Nu este medic/terapeut
PTHZ
E foarte posibil ca firele respective de par sa fi " taiat " in piele putin si sa se fi facut o rana cu putin puroi care evident poate crea dureri pana dispare iar dat fiind locul unde se afla poate crea discomfort si cand urinezi si implicit o sensibilitate in zona uretrei. Sanse mici ca din cauza anumitor fire de par sa se fi creat probleme serioase, cel mai probabil e o rana putin infectata/frenulul iritat. Trebuie sa ti curata zona, facut dus zilnic si dupa dus sa te dai cu crema de galbenele in strat subtire de exemplu... dar evident vezi ce spune si medicul dermatolog.
0
30-06-2018, ora 14:10
FlorinCrl
Nu este medic/terapeut
FlorinCrl
In ceea ce privește cazul meu voi merge la alte cabinete pentru examene suplimentare ale canalului uretral sa vad daca cicatricea de acolo nu și are locul său si e umflat ceva pe acolo sau de la prea mult Google am luat o razna.
La nevoie voi apela la tăierea aței penisului in ideea in care după întâmplarea cu firul de par pielea nu se mai întinde la fel de resimt o sensibilitate așa de mare in vârful penisului.
Ideea e că dacă acum 1 an am luat că un cretin Tavanic și Cirpriinol că mi se părea că rămân cu o senzație de urinare incompletă uneori firul de par imediat după mi a pus capac iar câteodată cauzele sunt cele nebănuite.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  • Rană pe penis
  •