As fi putut ramane insarcinata?

14-05-2017
andreea 678
Nu este medic/terapeut
andreea 678
Buna ziua!Am nevoie de un sfat.Ultima mea menstruatie a avut loc pe data de 3 aprilie..dupa ce s a terminat am avut contact sexual cu prietenul meu de cateva ori, cu prezervativ, dar a fost finalizat pe sanii mei de fiecare data, asta intamplandu-se de vreo 4 5 ori.Intrebarea mea este, as fi putut ramane insarcinata daca cine stie cum s a scurs sperma in apropiere de vagin, desi eu nu mi amintesc sa se fi intamplat dar acum nu mai sunt sigura..am ciclu neregulat dar n a venit inca luna asta si am inceput sa ma sperii putin, am facut si un test de sarcina la o saptamana dupa contacte si a iesit negativ, dar ma gandesc ca a fost facut prea devreme.
Va rog frumos sa tratati cu seriozitate, o zi buna!
4 comentarii
1
14-05-2017, ora 14:51
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua !
Repetați testul de sarcină, dar pentru orice siguranță mergeți și la medic. Întârzierea se poate datora și altor cauze, iar depistarea lor de către medic e foarte importantă, pentru că se poate stabili un tratament adecvat.
0
14-05-2017, ora 16:44
andreea 678
Nu este medic/terapeut
andreea 678
Buna ziua si va multumesc de raspuns!Stiu ca cea mai buna solutie ar fi fost sa ajung la medic dar din pacate momentan nu am cum, si de asta intrebam aici cam care ar fi sansele sa fiu insarcinata, data fiind situatia data.
1
14-05-2017, ora 17:42
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
De obicei când o problemă te stresează, cea mai bună soluție e să afli un diagnostic de la un specialist.
Ce poți afla de la noi aici sunt practic niște ipoteze, pentru că de multe ori realitatea e alta. Un răspuns competent ți-l poate da medicul ginecolog în cabinet.Din experiențele clienților mei, dar și a mea personală, am constatat că de multe ori sunt abateri de la regulă. O cantitate infimă de spermă dacă a ajuns în vagin există posibilitatea să fii însărcinată. Dar dacă și tu te întrebi, , cine stie cum s- a scurs sperma in apropiere de vagin", cine poate ști mai bine decât tine, în cel mai rău caz noi putem să ne dăm cu presupusul, ceea ce cred că nu-i ok pentru tine.
1
14-05-2017, ora 17:57
andreea 678
Nu este medic/terapeut
andreea 678
Am inteles, va multumesc din nou!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: