Ajutor...antibiotic de la 5 luni

11-05-2018
Mandici
Nu este medic/terapeut
Mandici
Buna ziua.
Am un băiețel de 7 luni cu care o tin in antibiotic de la 5 luni si aș vrea să știu dacă greșesc eu cu ceva sau dacă există o metodă mai bună pentru a-i creste imunitatea.
Am putut alapta la san doar 3 saptamani.
La 5 luni a făcut rosu in gat tratat cu Cexyl
La 6 luni viroza cu febra 40 si diaree tratat cu panadol, smecta, hidrasec. Urmată imediat de roșu în gât cu secretii nazale, iar Cexyl. Din asta am dobândit otita, iar antibiotic, Klacid, otis, colargol și protetis. Aceste tratamente au fost date de pediatru in urma consultație.
Acum la 7 luni a răcit. De data asta fara febra (37.5 rectal)cu secretii nazale abundente și tuse. Medicul de familie a spus că nu are nimic la plămâni și tusea se datorează secretiilor nazale. Ne-a recomandat ser sau apă de mare și nurofen la nevoie. După o noapte mai agitată dimineață am observat in urechiusa stanga o secretie (aceeași la care a avut probleme și data trecută). Telefonic dr de familie mi-a spus că trebuie sa ii dau antibiotic...iar Klacid și picături otis.
Va rog sa îmi spuneti ce ar trebui sa fac pentru ca bebelusul meu sa fie mai rezistent. Imi este frică de faptul că va deveni sensibil de la atâta tratament cu antibiotic. Ce este recomandat pentru imunitate?
Pediatra mi-a recomandat vitamina c cate 6 picături pe zi de la 1 lună iar de la 6 luni cate 15 picături pe zi. Am rămas tot la 6 picături pe zi pentru că avea o pofta de mâncare uriașă și mi-a fost frică. Acum are 71 cm și 9 kg.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cancerul și sistemul imunitar
  • Stimularea sistemului imunitar prin alimentație
  • Suplimentele alimentare și produsele naturiste pentru stimularea imunității
  • Stimularea imunității prin exerciții fizice
  • Stimularea imunității prin meditație
  • Efectul mediului ambiant asupra imunității
  • Sfaturi pentru stimularea sistemului imunitar
  • Top 10 alimente pentru stimularea imunităţii
  • Imunostimulente de origine naturală
  •