Ajutor! menstra mi-a intarziat deja cu 2 zile

30-10-2009
Mikaaa
Nu este medic/terapeut
Mikaaa
Am si eu o mare problema si sper sa imi dea cineva un raspuns...Pe data de 30 septembrie am avut ultima menstra(o am regulata, la exact 28 zile).Pe 13 octombrie am avut un contact sexual neprotejat.Nu a ejaculat inauntru insa eu eram in perioada fertila(a doua zi de fertilitate mai exact).Am facut la 1 sapt 2 teste de sarcina cumparate de la farmacie pe care scria:TEST DE SARCINA SIGUR SI RAPID:SE POATE FOLOSI LA 5 ZILE DE LA DATA CONCEPTIEI.Au iesit negative.
La cateva zile am repetat cu acelas tip de test si tot negativ.Pe data de 26 oct, adik la exact 2 sapt de la contact am mai facut inca un test din acela si unul Sure check.Ambele negative.
Si totusi...menstra mi-a intarziat deja cu 2 zile si nu da semne sa vina(balonari, dureri de burta, o scurgere vaginala mai abundenta inainte...care de obicei le aveam).Exista sanse sa fiu?Sau intarzierea poate fi din cauza stresului?
2 comentarii
0
31-10-2009, ora 08:13
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
O sarcina nu poate fi exclusa. Trebuie sa mai aveti rabdare inca 5 zile (poate vine menstruatia pana atunci), apoi, daca nu vine, sa repetati testul da sarcina.
0
31-10-2009, ora 19:28
Mikaaa
Nu este medic/terapeut
Mikaaa
Astazi de dimineata am facut iar un test de sarcina.Unul digital care iti poate spune si in cate saptamani esti(1-2 sapt, 3-4 sau 5+)si a iesit negativ...Acum pe seara am facut inca 2 si tot negative...Dar totusi menstra nu da nici un semn...:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul