alaptare cu greu

21-07-2015
dedeiasurdunescu
Nu este medic/terapeut
dedeiasurdunescu
Buna ziua,
Am nascut acum 4 zile primul meu copil si toate pareau bune si frumoase... pana cand am inceput sa alaptez... Mai exact, sanii mi s-au intarit, s-au umflat si sunt durerosi... De parca nu era de ajuns, nu stiu ce se intampla ca bebe nu reuseste sa suga cum trebuie, asa ca o parte din lapte ramane in sani. Am incercat sa ma mulg cu pompita de san, dar nu prea reusesc, sanii sunt tari ca de piatra si durerea nu imi da pace... Nu stiu ce sa ma fac, ca nu mai pot de durere, areolele si mameloanele sunt tensionate, iar bebe plange de foame si nu se poate atasa corect la san. N-as vrea sa trec pe lapte praf, am fost mereu o adepta a hranirii la san.
Aveti vreun sfat pana ajung la medicul meu, peste 2 zile?
3 comentarii
0
22-07-2015, ora 13:08
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
DEDEIA daca stai asa poti avea mari probleme asa ca nu astepta si mergi la un control poate ai canalele infundate, cand a nascut sotia mea in 2004 inca din spital i sau desfundat canalele mamare.
0
05-08-2015, ora 11:55
dedeiasurdunescu
Nu este medic/terapeut
dedeiasurdunescu
Am fost la medic si bine am facut. Din fericire, doctorita mea stia prea bine cu ce ma confrunt - o afectiune denumita mastita. Mi-a spus ca tratamentul mastitei presupune, de obicei, administrarea orala de antibiotice, dar asta distruge in acelasi timp si flora intestinala si imunitatea copilului, schimband si gustul laptelui! Spre norocul meu, ea mi-a recomandat un tratament alternativ, 100% natural -------* si pot spune ca pentru mine a facut adevarate minuni: durerile si inflamatia mi-au disparut dupa cateva ore de la administrare, iar bebe si-a intrat in ritm si se hraneste cu mare pofta!

(*modificat de admin)
0
05-08-2015, ora 12:58
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
FELICITARI
eu nu am vrut sa te sperii asa ca ti-am scis de canale infundate ca este mai simplu dar macar team facut sa te duci la control, sa ai grija la stres sa il diminuezi cat mai mult pt ca bebelusul simte cand esti stresata si va fi si el mai plngacios.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Caracteristicile laptelui matern
  • Alimentația mamei în perioada alăptării
  • Sfaturi pentru alăptarea la sân
  • Pompele de sân
  • Alăptarea și cofeina
  • Alăptarea în sarcină
  • Alăptarea după cezariană
  •