Albire dentara

15-01-2012
andreea reea
Nu este medic/terapeut
andreea reea
Buna tuturor! Am 19 ani si intentionez sa imi fac un tratament de albire. Am cerut deja sfatul unui medic stomatolog, dar as vrea sa aflu si parerile voastre. Ati incercat vreodata un astfel de tratament? A dat roade? M-am documentat si am aflat ca nu ataca smaltul dintilor, dar as vrea sa stiu daca ati avut vreun fel de problema in urma acestuia. Ma refer la albirea cu laser. Sensibilitate, dureri, restricii la anumite tipuri de mancare? Trebuie sa precizez ca am grija de dantura, dar din pacate, orice pasta de dinti as folosi si oricat de des m-as spala, aceasta nu capata deloc acel alb, pe care cu siguranta, toata lumea si-l doreste! Multumesc!
1 comentarii
0
15-01-2012, ora 14:31
andreea reea
Nu este medic/terapeut
andreea reea
Sau totusi ataca smaltul dintilor? Am inteles ca daca se face fluorizare dupa albirea dintilor, totul este in regula. Sper ca un medic stomatalog de pe acest site sa ma poata lamuri. Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai bune practici privind albirea dentară
  • Metode naturale de a albi dinții
  • Nanoparticulele pot fi soluția de ultimă generație pentru albirea dinților
  •