alergie dermatologica

12-12-2008
katylyn
Nu este medic/terapeut
katylyn
am o alergie pe maini de obicei apare cand folosesc clor sau curat vinete sau rosii se manifesta mai intai cu roseata a pieli mancarime apar niste bubite mici care se transforma in coji sau cum sa spun se jupeste pielea si zona e dureroasa e rosie si urata la vedere la un deget a aparut in jurul unghiei si aceasta a crescut ondulata am fost la un medic dermatolog si mia prescris dermovate dar doar amelioreaza de moment si apoi apare iar mia zis sa iau histaminoglobulina sau gamaglobulina care nu se mai fabrica din ani 90 ce sa fac ? sau ce sa iau ?
3 comentarii
0
14-02-2009, ora 07:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna dimineata!

Din pacate aveti dreptate, acele doua globuline nu se mai fabrica...stiti cumva de ce?
Perfect ar fi sa evitati contactul cu substantele care va determina hipersensibilizarea cutanata, dar daca nu puteti, macar folositi niste manusi chirurgicale. Ca si tratament, puteti lua multe antihistaminice, dar nu fac decat sa va amelioreze starea, plus ca au foarte multe reactii adverse, de la sedare, pana la afectari ale sangelui (afectari din punct de vedere al compozitiei si calitatii).

Numai Bine si multa sanatate.
NICK:)
0
24-05-2011, ora 14:30
david_emiliu
Nu este medic/terapeut
david_emiliu
Exista altceva care sa inlocuie histaminoglobulina?De ce aceasta nu se mai fabrica?
0
11-08-2011, ora 01:12
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!
Stimate drule/dle David_Emiliu, accesaţi topicul pe care vi-l voi posta mai jos. În cadrul lui activează mai mulţi useri care au reuşit să obţină celebra histoglobulină. Luaţi legătura cu ei, poate vă ajută şi pe dv. să faceţi rost de ea.
http://forum.romedic.ro/prod/urticarie_colinergica_011894.html
Însănătoşire grabnică!

_

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: