alergie in timpul sarcini

10-04-2007
alexandra30
Nu este medic/terapeut
alexandra30
sunt insarcinata am 36 saptamani si mi-a aparut o alergie urata pe piele am fost la dermatolog si mi-a spus ca este alerie de sarcina mi-a recomaandat Locoid cream si LoKara lotion este voi sa folosesc asa ceva
11 comentarii
0
10-04-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dacă v-au fost recomandate de medic în urma unui consult, desigur că este voie.
0
11-04-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Exista o eruptie specifica sarcinii care se numeste "Herpes gestationis" si se manifesta prin prurit (mancarimi) si eruptie buloasa sau polimorfa, dar exista si reactii alergice obisnuite care pot aparea la o gravida (urticarie, eczema), fara legatura cu sarcina! In ambele situatii medicul ar trebui sa va prescrie antihistaminice, insa acestea sunt fie contraindicate in sarcina, fie nu exista studii clinice care sa precizeze efectul lor asupra produsului de conceptie. Ca urmare, topicele cortizonice din clasele I si II, adica hidrocortizonul, triamcinolonul, etc. raman singurele mijloace terapeutice pe care medicul le are la indemana pentru a trata astfel de afectiuni, fara a actiona si asupra fatului.
0
14-04-2007, ora 00:00
anda16
Nu este medic/terapeut
anda16
Urmeaza tratamentul si. incerca sa nu dai curs pruritului scarpinandu-te. Din cate stiu aceste simptome vor disparea imediat dupa nastere. Consultati dermatologul dupa ce nasti daca acestea simptomele nu dispar. Putintica rabdare mai ales ca mai ai mai putin de 1 luna si vei fi mamica.
0
27-04-2007, ora 00:00
monyk_adyna
Nu este medic/terapeut
monyk_adyna
BUNA am 25 ani si am si eu o intrebare nu am ramas niciodata insarcinata, si am facut analize si eu si prietenul meu si sunt in regula, ce ar trebui sa fac imi doresc cu disperare un copil.Imi poate spune cineva ce sa fac ?
0
27-04-2007, ora 00:00
anda16
Nu este medic/terapeut
anda16
Depinde ce analize ai facut. Daca spermograma este buna, daca ai menstruatie regulata, daca la ecografie nu s-au vazut ovare polichistice sau chiste ovariene. incerca si o salpingografie sa vezi permeabilitatea trompelor.
0
13-07-2009, ora 11:05
alice r
Nu este medic/terapeut
alice r
buna ziua! as dori sa stiu cat de bine este sa tin in casa o pisica in cazul in care am alergie (la animale) si vreau sa raman insarcinata. acum dupa fiecare data cand mangai pisica ma spal pe maini si o cam evit cu toate ca imi plac f mult animalele, dar vreau sa stiu mai multe despre alergia la animale(in special pisica) in perioada sarcinii. am mai intrebat diverse persoane si parerile sunt impartite. multumesc!
0
19-11-2009, ora 14:05
s.adina
Nu este medic/terapeut
s.adina
buna ziua!sunt insarcinata in 9 saptamani si acum doua saptamani, dupa ce doctorul ginecolog mi-a recomandat 2capsule de duphaston la 6 ore, am facut o toxidermie postmedicamentoasa.eruptia a debutat la nivelul trunchiului cu extindere rapida pe membre si mucoasa genitala.in spital mi-a fost administrat solu-medrol, medicament la care am reactionat foarte bine.intrebarea mea este daca am toate sansele sa nasc un copil sanatos.
0
19-11-2009, ora 17:52
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
@alice: ne exista alergie la animale in general, exista insa alergie la par de pisica. Daca aveti asa ceva, trebuie sa dati pisica in custodie pe perioada sarcinii.

@s.adina: Doza de duphaston pe care ati luat-o este considerabil de mare. Numai in iminenta de avort avantajele preced asupra riscurilor unor asemenea doze. Este bine sa intrebati medicul de familie inainte de a lua medicamente in timpul sarcinii. Solu-Medrolul probabil ca nu va avea consecinte.
0
13-06-2010, ora 15:37
lumy_ela
Nu este medic/terapeut
lumy_ela
buna ziua!...sunt insarcinata in 24 de saptamani si acum 1 saptamana in urma unui control la medicul orl, mi-au fost prescrise xyzal si bioparox...as vrea totushi sa stiu ce efecte au aceste medicamente asupra sarcinii.sincer mi-e foarte tteama.pt ca oricum n-ar fii prima data cand i-au medicamente.am urmat un tratament cu augumentin timp de 5 zile la recomandarea medicului in urma unei amniocenteze.si acum..:((...rinofaringita.va rog frumos sa-mi da-tzi un sfat...
0
23-06-2010, ora 21:25
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Mergeti la medicul care v-a recomandat medicamentele deoarece el isi asuma responsabilitattea!
0
21-11-2011, ora 12:50
damaris2011
Nu este medic/terapeut
damaris2011
Buna, sunt si eu insarcinata in saptamana 17 si de cateva zile am inceput sa am mancarimi pe toata suprafata pielii. nu se vad buburuze sau urticarie doar pur si simplu din cap pana in picioare ma manaca toata pielea. am incercat in fiecare zi sa ma dau cu spirt apoi o crema hidratanta si pudra dar pana acum nici un rezultat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • De ce apar alergiile?
  •