alergie la toti alergenii posibili

39 comentarii 1 2
0
22-12-2009, ora 11:06
anca cornea
Nu este medic/terapeut
anca cornea
Maco, un singur lucru ai de facut si te vei vindeca: detoxifiere. Este cea mai tare metoda de tratament.
Ai putea incepe asa:
1. ARGILA - doza sa fie de 4-5 ori mai mare decat cea din indicatii.
2. ANTIOXIDANTI - EXTRACT DE CEAI VERDE, APOI DROJIN (se poate comanda pe net), CATINOFORT, HOFIMUN
3. BRANCA URSULUI - pt. actiunea de vasodilatator bland, ce lasa toxinele sa iasa usor, este anti spasm, lasand sangele sa circule, sa hraneasca structurile
4. ANTIPARAZITAR - BLACK WALNUT LEAVES, PAU DARCO, PAPAYA, GARLIC, ETC - avem microorganisme care secreta multe si periculoase toxine

Incepe cu acestea, eu le-am folosit, familia mea, le cunosc si sunt cele mai eficace.
Nu consuma zahar, ci doar miere, carne mai putina, daca poti, sucuri la storcator din varza, sau morcov.
Aceste lucruri nu se discuta de catre specialisti, stim de ce. Ca este prea simplu sa ne rezolvam singuri, sanatate multa, te astept cu vesti.
0
22-12-2009, ora 20:36
seralina
Nu este medic/terapeut
seralina
Buna Maco un pupic iti trimit din Spania eu si fetita mea.Noutati in privinta starii fetitei nu am pt ca nu s-a schimbat aproape nimic.Nici nu am mai fost la medic de ceva vreme am fost ocupate cu final de curs examene si pe linga campionatul fetitei la gimnastica nici nu stiu cum rezista o spun pt ca noaptea nu se prea odihneste din cauza nasului si se trezeste mai tot timpul morocanoasa si imi spune ca e obosita.Dar oricum in luna mai mergem acasa si o sa repetam testele si analizele la medicul ei din Turda ( GHERMAN).Tie Maco si la toata lumea va dorim multa sanatate si SARBATORI FERICITE.
0
12-03-2010, ora 10:51
maco
Nu este medic/terapeut
maco
Salutare la toata lumea. Nu am mai intrat de mult pe forum datorita faptului ca am fost foarte ocupata cu serviciul. De problemele mele nu am uitat pt ca imi amintesc in fiecare dimineata cand ma uit in oglinda si vad ce fata groaznica am. Evident ma machiez in fiecare dimineata cu fond de ten pt a acoperi petele rosii. Stiu ca nu e bine dar aktfek nu asi putea nici macar sa ies afara din casa. Nici nu mai stiu ce sa fac si la ce medici sa mai merg.
In plus la toate problemele pe care le aveam au ionceput sa imi apara riduri la ochii destul de urate din cauza ca ma mananca ochii f tare si uneori nu pot sa nu ma scarpin.
0
12-03-2010, ora 10:53
maco
Nu este medic/terapeut
maco
Seralina ii doresc multa sanatate fetitei tale si va imbratisez cu speranta ca o sa vina zile mai luminoase si fara probleme de sanatate. Pe buna dreptate ca sanatatea este cel mai important lucru din lume.
0
12-03-2010, ora 18:42
seralina
Nu este medic/terapeut
seralina
Buna Maco si multi pupici din partea mea si a Adelinei.Se pare ca la tine nu s-au schimbat prea multe si imi pare nespus de rau ca nu ai gasit nici o solutie.Vroiam sa te intreb daca ai incercat tratamentul indicat de AncaCornea.Eu am fost cu Ade la un medic alergolog particular inca o data pt ca pediatrul fetitei se nega sa ma trimita la un specialist si spunea ca nu e nevoie si noi ce trebuie sa facem sa luam siropul si sprayul pt nas si sa asteptam ca simptomele sa se amelioreze.Asa ca cineva m-a trimis la acest medic particular i-a refacut testele de alergii care au iesit la fel ca in Rom si a cerut analizele de urgente dar fara trimitere de la pediatru nu le poti face.Si inca odata hai la pediatru si cu ce crezi ca ne-am intilnit.Nu a facut bilet de trimitere pina nu o consulta medicul specialist din policlinica si depinde de el daca facem sau nu analize.Te doare capul.In 15 acu luni avem ora cu el si sa vedem.Oricum medicul particulara spus ca sigur Ade are nevoie de vaccinuri in fiecare luna.Oricum o sa te tinem la curent cu ce mai avem nou si speram sa fie de bine.Multa sanatate
0
02-04-2010, ora 19:53
dora_dora490
Nu este medic/terapeut
dora_dora490
buna tuturor, pt toti cei interesati de produsul care intradevar l-a ajutat pe sotul meu in problema de alergie, -*
dupa luni si luni de zile de tratamente din partea alergologului specialist, rezultat zero, nici macar o imbunatatire, doar golire de buzunar.Multumim din suflet persoanei din Ungaria care ne-a facut cunostinta cu produsul, si care din prima luna a avut rezultat pozitiv, asa ca pt cei hotarati sa isi rezolve problema, va informam cu mare drag(normal ca si alergia ca si alte multe probleme de sanatate nu mai poate fi vindecata, doar ameliorata si tinuta sub control pt a nu se agrava)conteaza mult acest aspect.
sanatate multa


(*modificat de administrator)
0
12-04-2010, ora 09:39
maco
Nu este medic/terapeut
maco
de ce s-a modificat mesajul??????????
nu inteleg.
de ce nu ii lasati pe toti sa isi spuna parerile
poate imi era si mie de ajutor acest produs
0
13-04-2010, ora 14:04
mihapic73
Nu este medic/terapeut
mihapic73
Va rog sa ma ajutati, e URGENT! Cred ca sunt alergica la parul de camila, am o patura, cum s-o izolez sa fiu sigura ca pot trai cu ea in casa sau trebuie s-o dau? Mi-a facut viata iad, ai mei vor sa ma duca la psihiatru.Ma mananca, nasul, m-a ars pe tot corpul cat am stat pe ea, m-am mutat din camera aia si parca a venit dupa mine, ma sufoc, imi da senzatia ca imi intra aerul pana in cosul pieptului sau pana in gat, am un ghemotoc de lana in gat, dar tensiunea o am buna, de cate ori mi-am luat-o, si saturatia oscileaza intre 99 si 100%. Va multumesc!
Sanatate!

Cu disperare, Mihaela
0
13-04-2010, ora 21:05
seralina
Nu este medic/terapeut
seralina
Mihaela un lucru sigur poti face, sa scoti patura un timp din camera ta sau chiar din casa aeriseste fa curat si daca dispar simtomele stii ce ai de facut.Sa donezi patura.Singuri nu ne putem face rau.
Adaugă un comentariu / răspuns
39 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Afecțiuni cauzate de aerul condiționat
  • Un nou dispozitiv pentru detectarea rapidă a alergenilor alimentari
  • Antibioticele în exces pot crește riscul de apariție a alergiilor
  • Cum eliminăm alergenii din interior și de ce ar trebui să o facem
  • Mai complex decât s-a crezut: reacția organismului la alergene de contact
  •