ALOE ACTIVATOR a declansat decolarea seroasa de coroida ?

05-11-2010
myralda
Nu este medic/terapeut
myralda
Buna seara, va scriu despre fratele meu de 58 ani care in 2 ani si jumatate a facut 8 operatii de glaucom la ambii ochi, ultima in februarie a.c. ; cu OS nu mai vede iar cu OD vedea in ceata dar se descurca. Pe langa TO crescuta s-a luptat si cu INFLAMATII repetate la ambii ochi.Din acest motiv a pus in ochi 3 pic/zi ALOE ACTIVATOR recomandat pe NET. Acest produs contine 96.4 % ALOE iar 0.4% ALANTOINA si conservantul METIL PARABEN = PARAHIDROXIBENZOAT DE METIL ( E 218 ) care contine FENOXIETANOL ( clasa ETERI DE GLICOL ). Dupa aprox. o luna de tratament cu acest produs inflamatiile au disparut complet ca niciodata in ultimul an dar intr-o dimineta s-a trezit ca nu mai vede nici cu OD, abia mai zareste. La controlul medical si la ecografie i s-a spus ca are ".( nu intelg ce scrie ) vitreene mobile de intensitate medie cu hemoragie vitreeana. Decolare seroasa de coroida nazal si superior ". I s-a spus sa stea in repaus la pat, sa bea 2 l lichide si sa vina peste 2 saptamani la control.
Nu am spus medicului ca si-a pus in ochi ALOE ACTIVATOR. De aceea va rog din suflet sa-mi spuneti daca aceste picaturi i-au declansat cele descrise mai sus si daca exista vreun tratament / interventie chirurgicala care sa-i redea vederea dinainte, chiar in ceata. Va multumesc !
3 comentarii
0
05-11-2010, ora 09:34
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Ar trebui sa spuneti medicului ce si-a pus in ochi, medicii nu pot trata orbeste fara sa stie toate datele, de aceea este important sa spuneti ce ati pus in ochi, sa ii duceti prospectul sau sticluta sa vada. Nu ati observat ca pe multe produse din casa de exemplu de curatenie scrie : in caz de contact cu ochii prezentati medicului aceasta eticheta. E important ca medicul sa stie exact ce trateaza. Va dati seama acum, fara sa stie toate datele el probabil se mira ce s-a intamplat cu ochiul fratelui dvs si trateaza dupa cum poate. Nu zic neaparat ca acest aloe a facut ceva ochiului, dar daca este asa, medicul trebuie informat pentru a trata in cunostiinta de cauza!!!!
0
08-11-2010, ora 10:32
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Din punctul meu de vedere, nu Aloe Vera este factorul declansator sau predispozant pentru decolarea de coroida sau retina ci interventiile oculare anterioare multiple. Acest risc persista toata viata. Un sfat: evitarea efortului fizic. Numai bine
0
05-02-2016, ora 13:00
DeeaAndreea26
Nu este medic/terapeut
DeeaAndreea26
Buna Ziua! Am cumparat Aloe Activator de la Forever si ii pun mamei in ochi cate 2 picaturi pe zi..dar la inceput cand i le pun imi spune ca o ustura pana intra in ochi iar apoi..imi spune ca atat o ustura cat ii intra in ochi, pe urma nu o mai dor ochii si nici nu o mai ustura.Aceste picaturi se pun in ochi? Ce sfat imi dati ?sa i le mai pun?Astept un raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.