Alveolita uscata

10-02-2018
Laura_laura_
Nu este medic/terapeut
Laura_laura_
Buna seara din nou,
M-am întors din vacanța in țara unde locuiesc și am fost direct la urgentă stomatologica având dureri enorme după zbor, cauzate de alveolita uscata.
Am fost imediat luată in primire de o doamna doctor care mi-a pus un pansament in gaura unde fusese molarul de minte, acest lucru fiind făcut sub anestezie deoarece aveam dureri. La circa doua zile de la aceasta procedura obrazul meu s-a umflat extrem de mult și am fost nevoită sa ma reîntorc la urgente unde un alt medic stomatolog mi-a prescris antibiotic spunându-mi ca semnele sunt ale unei Infecții, deși cu doua zile in urma nu prezentam urma de infecție. Astăzi am fost chemată din nou la cabinet pentru a verifica evoluția hematomului. Este mult mai mic decât in ziua precedenta și nu mai am acele dureri insuportabile. Însă întrebarea mea este alta: simt deasupra maselor de lângă cea de minte( fosta) niște țesut foarte întărit care este foarte incomod, nu pot deschide gura și nu pot rade. Ma întreb ce este acel țesut extrem de tare și dacă este posibilitatea sa se absoarbă de la sine?
1 comentarii
0
12-02-2018, ora 13:00
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
va sugerez sa faceti masaj gingival in zona respectiva ca acel tesut sa se aseze in zona extractiei fara sa va mai deranjeze, astfel ii cresteti vascularizatia in zona si grabi procesul de vindecare.
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Osteita alveolară (alveolita postextracțională)
  •