alveolita uscata

13-12-2009
MillyV
Nu este medic/terapeut
MillyV
acum 7 zile mi-a fost extras molarul de minte sanatos seminclus (daca stiam ce ma asteapta nu-l mai scoteam). Durerea era tinuta sub control cu Nurofen pana cand nurofen nu a mai avut efect si plingeam de durere. Durerea o simteam intensa, iradia in ureche, ma durea un ganglion, miros neplacut in gura etc. Chirurgul mi-a zis sa ma adresez oricarei colege de la clinica sa vada situatia, el venind la clinica doar 2 zile/sapt. Colega a scos alataieri firele (partial, ca a mai ramas si am scos si eu acasa o mica parte) si a clatit cu ser fiz. zona si mi-a pus alveogil, durerea a disparut. Mentionez ca de 4 zile iau si amoxicilina 1gr/zi. Astazi am fost din nou la cabinet cu gandul ca chirurgul imi va schimba doar alveogil. In schimb a incercat sa chiuriteze ca sa formeze un cheag, dar dupa spusele lui, sange nu iesea, si a pus un antibiotic in gaura, care s-a si dus si acum pot vedea minunea de alveola si la unu noaptea inca mai stau treaza de durere. Oare asta este tratamentul corect pt alveolita uscata??? Cat timp pot lua ketanol, nurofen sau alte analgezice?
1 comentarii
0
07-06-2010, ora 09:57
louis
Nu este medic/terapeut
louis
sunt in aceasi situatie ca si tine , Alveolita uscata daca vezi ca nu trece trebuie sa faci penicilina , medici spun ca trece in 7 zile cu o igiena orala atenta .spaaturi alveolare cu apa de gurara cu clorhexidina am facut si asta si nimic, singura solutie este peniciina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul