alzheimer sau nu?

26-09-2009
teoteodora
Nu este medic/terapeut
teoteodora
am si eu o intrebare va rog mult sa ma ajutati.mama mea zilele trecute a simtit cum dintr-o data a sagetat-o ceva ca o caldura din cap pana in picioare si apoi a facut un atac de panica.de atunci e ametita nu se poate concentra...nu se simte bine.cineva i-a spus ca ar prezenta simptome de alzheimer in faza incipienta.iar de atunci a devnit obsedata are impresia sau chiar uita lucuri si cand incearca sa isi aminteasca si nu reuseste se sperie si incepe sa repete in minte tot felul de informatii cum o cheama pe ea, cum ii cheama pe cei din familie.sunt foarte speriata nu vrea sa vorbeasca despre asta.ajutati-ma va rog...ce ar putea avea?:((
3 comentarii
0
26-09-2009, ora 01:03
mariana56
Nu este medic/terapeut
mariana56
Atacurile de panica se rezolva extraordinar de bine cu tratament homeopat.Sunt remedii ce nu au efecte adverse si se pot lua concomitent cu tratamentul alopat [daca urmeaza eventual pentru altceva].Starile de teama vor disparea cu siguranta.Sanatate multa.
0
26-09-2009, ora 07:40
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E nevoie de un control neurologic pentru un diagnostic cert, nu luati de bun ce spun vecinii, mai ales daca este usor influentabila.Apoi un tratament cu trofice cerebrale, antiischemice cerebrale etc. ar ajuta-o.Luati o trimitere de la medicul de familie si mergeti la specialistul neurolog. Cardiologic are probleme ?Urmeaza tratament pentru vreo boala cardiaca, pentru tensiune ?
0
26-09-2009, ora 21:54
teoteodora
Nu este medic/terapeut
teoteodora
nu din punct de vedere fizic e sanatoasa tun tocmai si-a facut analizele.are doar o mica problema la stomac nu stiu exact.e ametita nu se poate concentra si tot uita lucruri apoi se sperie.o s-o conving sa se duca la un control neurologic.va multumesc foarte mult pentru sfat si ajutor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: