am 17 ani si ten ca la 40

13-02-2012
georgi17
Nu este medic/terapeut
georgi17
Salut cum sa fac sa am si eu pielea fetei normala ca orice fara de varsta mea, de cand eram in clasa a 6a si pana acum in a 11 in fiecare zi ma dau cu creme, geluri, sapunuri, am folosit nenumarate produse de atunci si pana acum, ce vedeam pe net sau la televizor imi luam si am dat o groaza de bani foarte multi bani, si pielea mea arata ca una de 40 si ceva ce sa fac cu ce sa ma mai dau, am folosit de toate bioderma, akne-syt, dardia, sapun dove, argila, baie de aburi cu musetel, de la nivea gel si crema, demachiante nenumarate, crema de galbenele, ulei de argan de catina, ulei de masline si multe altele ca nici nu le mai stiu, am fost la 3 dermatologi si nimic nu stiu ce sa mai fac cu ce sa ma mai dau.
4 comentarii
0
14-02-2012, ora 02:09
laurastoenescu
Nu este medic/terapeut
laurastoenescu
Salut,
Du-te la un dermatolog bun si iti va da un tratament, daca constata ca ai o afectiune, o va trata.

Eu ma dau ( din cand in cand, desi trebuiesc 2 aplicatii pe zi ), cu o solutie numita Eryfluid, si contine eritromicina, deci este un antiobiotic, o solutie cutanata, amara. O aplici cu un tampon demachint, dar te rog sa consulti intai un medic, ca poate nu ai acnee, cum am eu, si poate doamne freste, esti alergica la eritromicina, si iti fac mai mult rau.

Repet, cere sfatul medicului intai de toate, si nu mai da cu toate solutiile, ca poate porii tai sunt deja afectati, sau poate problema este mai dificila.
Mult succes, si sa nu te iei neaparat dupa sfatul meu, daca stii clar ca nu ai acnee, diagnosticata. Cu banii consumati pe cosmetice inutile, faci un control dermatologic, la o clinica privata.
Toate cele bune!
0
15-02-2012, ora 00:00
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Cum adica pielea ta arata ca a unei femei de 40 de ani? Cu riduri? Uscata? Ce intelegi tu prin asta?
0
15-02-2012, ora 01:55
rithaa
Nu este medic/terapeut
rithaa
Trebuie verificat cum stai cu sist.imunitar e posibil sa ai un sistem imunitar deficitar care poate provoca riduri de timpuriu.Parerea mea e ca trebuie sa te lasi de cremele scumpe de fata care actioneaza doar superficial la suprafata intr-un procent redus. Frumusetea vine din interior, adica esti ceea ce mananci. Consuma legume si fructe proaspete zilnic, renunta la carne timp de o luna, nu fuma, nu consuma alcool( sper ca nu o faci), consuma 1, 5 litru apa zilnic, evita stresul. Renunta la cremele " miraculoase" pe care le-ai achizitionat si inlocuieste-le cu 2-3 masti naturale de fructe saptamanal, in functie de ce ten ai. Dupa 40 de zile poti compara daca vezi vreo imbunatatire!

Numai bine!
Rithaa
0
15-02-2012, ora 19:17
georgi17
Nu este medic/terapeut
georgi17
multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Cercetătorii au făcut reversibile efectele îmbătrânirii pe modele animale
  • Cercetătorii au reușit să obțină reinversarea procesului de îmbătrânire la nivelul pielii
  • Un vin care ar putea îmbunătăți elasticitatea pielii
  • Relația dintre microbiomul pielii și îmbătrânirea pielii
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •