am 20 ani si am probleme cu inima :(

31-01-2009
user36146
Nu este medic/terapeut
user36146
Acum 5 ani cred, dak nu mai mut, am fost la medic si mi.a spus ca am reumatism si suflu-sistolic (sper ca asa se scrie corect) de atunci ma doare inima aproape zilnic, stiu k ma doare mai tare dak mananc ciocolata si dak beau cola, ness, cafea...zilele astea, din cauza sesiunii cred, m.a durut inima, si noaptea ma inteapa rau...trebuie sa stau nemiscata sa imi treaca, dak ma misc ma inteapa tare mi se taie respiratia... este grav? trebuie sa vad din nou un medic specialist? knd ma doare inima beau aspacardin prescris de la medicul de familie...

Va rog spuneti-va parerea va rog.
3 comentarii
0
31-01-2009, ora 22:17
Cristin4
Nu este medic/terapeut
Cristin4
> Buna
>Eu aveam in generala o colega ( foarte buna prietena ) care avea probleme asemanatoare. Ea nu putea alerga 10 m deoarece trebuia sa se opreasca, simtea ca numai are aer. O data am fost in parc sa ne plimbam si am alergat cred ca 25-30 m sa ne dam in leagane insa ea dupa 10 m simtea ca se sufoca.
>Poate este si din cauza stresului la tine
>Poate ar fi mai bine sa faci un control, nu este de joaca cu inima
0
01-02-2009, ora 08:47
lilianamihalache
Nu este medic/terapeut
lilianamihalache
buna!si eu si fiica mea avem probleme cardiace.Ea este in evidenta medicilor de la sase ani, acum are 20.Daca vrei si esti din bucuresti, desi noi nu suntem si totusi acolo mergem, iti pot da numele medicului la care mergem noi si de care suntem ft multumite!Nu-ti trebuie decat o trimitere de la medicul de familie.Nu stiu daca am voie sa dau numele medicului si spitalul!Pt linistea ta trebuie sa mergi la un cardiolog pt investigatii mai profunde!sanatate!
0
01-02-2009, ora 13:36
liliana cotuna
Nu este medic/terapeut
liliana cotuna
buna!
nu vreau sa te sperii dar in urma cu 6 ani si eu aveam cam aceleasi simtome iar medicul de fam. nu imi spunea mare lucru dar cand am mers la cardiolog mi-a descoperit o boala de inima.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Reumatismul pe înțelesul tuturor
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Rolul plantelor aromatice și al condimentelor în tratamentul bolilor reumatice
  •