Am 25 de ani si pana acum nu am avut niciodata menstruatie..

16-08-2007
Alisko
Nu este medic/terapeut
Alisko
Am 25 de ani si pana acum nu am avut niciodata menstruatie.
Am fost acum 6 ani internata pentru analize si mi s-a spus la sfarsit ca am doua optiuni: ori incep tratamentul cu hormoni ori mai astept fiindca este probabil sa apara mai tarziu.
Am refuzat tratamentul cu hormoni fiindca era foarte riscant si m-am decis sa astept dar acum avand in vedere ca au trecut 6 ani ma gandesc ca ar fi trebuit sa imi apara menstruatia.
Am nevoie de un sfat fiindca nu mai stiu ce sa fac.
2 comentarii
0
16-08-2007, ora 00:00
C.S
Nu este medic/terapeut
C.S
Buna. Cred ca ar trebui sa faci un control mult mai amanuntit, ai asteptat mult prea mult, 6 ani, ca sa vezi daca si cand iti va veni menstruatia.iti recomand un control mai intai la dedicul de familie, endocrinolog, ginecolog, si analize biochimice..etc
Trebuie sa faci cercetari!! Cum ai putut sta asa pana la varsta asta? nu ti-ai facut griji? Trebuie sa faci investigatii cat mai repede !!! nu ti-ai pus si tu intebari mia devreme? sau parintii tai...sper sa rezolvi problema si mai astept detalii de la tine.:)
0
20-08-2007, ora 00:00
kara02
Nu este medic/terapeut
kara02
Buna.si eu am aproape aceeasi problema.am 18 ani fara 3 luni si mi-a venit la varsta de 11-12 ani.o perioada a fost regulat dar incepand cu varsta de 15 ani, existau mari intervale de timp intre ultima menstruatie si urmatoarea...cam 2-3 luni chiar 4.prietenele imi zic ca inca mai este pana se reguleaza sau ca am o dereglare hormonala.ce-mi recomandati?vreau sa merg la un ginecolog pentru ca acum cateva saptamani mi-am inceput si viata sexuala cu prietenul meu si ar fi minunat sa ajung la cabinet, dar fara parinti.momentan nu vreau sa afle ca nu mai sunt virgina.:) pot ajunge la ginecologie neacompaniata de parinti? multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Menopauza
  •