Am apelat la bioenergie si ma simt rau

22-01-2017
Mayu
Nu este medic/terapeut
Mayu
Buna! Sunt Mayu, am 20 de ani si o problema pe care nu reusesc sa o inteleg. In urma cu in jur de 2-3 luni am avut niste probleme de sanatate si am apelat la bioenergie la distanta. Pot spune ca am facut o greseala mare. Dupa ce i-am trimis poza mea bioenergoterapeutului respectiv, el a lucrat pe ea si fara sa stiu ca el deja a lucrat am inceput sa ma simt ciudat. Am inceput sa ma simt diferit in asa fel ca parca nu mai eram eu. Parca nu mai gandeam ca inainte si in maini am inceput sa simt o chestie ciudata..ca si cum mainile nu ar mai fi fost ale mele. Cam asa m-am simtit vreo 3 zile. A treia zi ma simteam tot asa schimbata, nu mai eram eu pur si simplu. in seara aceea m-am speriat foarte tare de ceea ce se intampla cu mine iar in urmatoarea zi am simtit ca trebuie sa imi fac rau. De atunci tot ce se intampla cu mine pare ireal. am avut o durere sufleteasca puternica in urma careia mi-au disparut sentimentele. traiesc in groaza si teroare. Totul mi se pare trist. plang, strig de disperare zi de zi. am inceput sa-mi pierd memoria si sa nu mai gandesc normal. Ajutati-ma sa inteleg ce se intampla cu mine sau spuneti-mi la cine sa merg sa ma ajute. Bioenergia ar fi trebuit sa-mi faca bine..dar nu a fost asa. Nu stiu daca e o problema medicala sau nu dar m-am gandit sa scriu pe forumul acesta fiindca n-am gasit unul strict pe domeniul bioenergoterapiei. Astept raspunsurile voastre.
8 comentarii
3
23-01-2017, ora 19:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna seara!

Mayu,
Nu știu cât de credincioasă sunteți dv., dar trebuie să știți că unii bioenergeticieni fac lucruri necurate. Spre exemplu, bioenergeticianul Kaspirovski, în data de 24.11.1989, în cadrul unei transmisiuni televizate, a citit dintr-o carte; caracterul de-a dreptul demonic al așa ziselor sale ședințe de vindecare prin televiziune, adică de la depărtare, practic, a fost constatat concret ca urmare a unor cercetări medicale realizate asupra celor care au urmărit emisiunile sale. 93% dintr-un număr de 2015 elevi, după ce l-au urmărit pe Kaspirovski, au început să aibă halucinații, obsesii, reacții isterice și diverse alte tulburări psihice (chiar tulburări de personalitate). Mai mult decât atât, 42% din oameni, per ansamblu, au căzut într-un somn hipnotic și s-au prăbușit în stare de catalepsie doar pentru simplul fapt că au văzut imaginea lui Kaspirovski în timp ce făcea incantații. După ședinte, mulți dintre oameni au fost internați cu diferite tulburări neuropsihice.
Explicația acestor fenomene este următoarea: oamenilor afectați li s-a distrus mecanismul de protecție psihologică, li s-a alterat fluxul energetic (din această cauză unii bioenergeticieni sunt chiar recunoscuți ca fiind vampiri energetici) și li s-a produs o tulburare sufletească.
NU glumesc, tot ce v-am scris mai sus este adevărat, dv. decideți, însă, dacă luați în seamă ceea ce ați citit.
...
Bioenergeticianul la care ați apelat dv., conform simptomelor dv., v-a făcut ceva necurat, fapt pentru care, eu, dacă aș fi în locul dv., aș face următoarele lucruri:
1. M-aș duce să mă spovedesc la preotul duhovnic (dacă nu aveți unul, vă faceți). Este foarte important să vă spovediți toate păcatele și să îi povestiți preotului ce ați pățit cu acest bioenergetician. Rugați-l să vă citească rugăciuni de dezlegare și moliftele Sfântului Vasile cel Mare. Înainte de spovedanie, țineți 3 zile de post. Tot înainte de spovedanie, citiți un îndreptar de spovedanie care să fiți sigură că vă spovediți corect și complet.
2. M-aș împărtăși. După spovedanie (nu mâncați nimic în dimineața în care vă spovediți, nici nu beți apă sau altceva), cereți-i preotului să vă împărtășească cu Trpul și Sângele Domnului nostru Iisus Hristos.
3. Citiți în fiecare zi, măcar de trei ori, psalmul 50 (Miluiește-mă, Dumnezeule, după mare mila Ta...). Mergeți la Biserică regulat, rugați-vă mai mult, este foarte importantă relația spirituală pe care o aveți sau ar trebui să o aveți cu Dumnezeu. Dacă o aveți deja, întăriți-vi-o; dacă nu o aveți, realizați-o.
4. Ar fi bine să vă schimbați stilul de viață: mâncați mai sănătos, faceți mai mult sport, nu puneți la suflet toate relele, lucrați în direcția evoluției dv., etc.
5. Consultați un medic care să fie deschis și la o abordare naturopată, nu numai alopată.
6. NU mai mergeți la bioenergeticieni, pentru că riscați să ajungeți pe mâna unor vrăjitori!
Cam atât, poate mai primiți și alte răspunsuri.

Multă sănătate. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
23-01-2017, ora 23:36
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Va rog mergeti pe o cale medicala corecta. Incepeti prin a face un consult neurologic si acolo vi se va spune ce aveti de facut. Nu va amplificati starea prin tot felul de supozitii care nu pot fi probate.
dr Petre Muresan
0
27-01-2017, ora 22:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca simptomele tin de mai mult de 14 zile, va prezentati la medicul psihiatru sa va evalueze. Posibil sa fi facut o depresie.
1
16-02-2017, ora 13:03
teketeke
Nu este medic/terapeut
teketeke
Mayu,

Eu daca as fi in locul tau as face ce ti-a sugerat/recomandat Mr. Nick.
Multa sanatate!
1
16-02-2017, ora 15:36
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Va recomand din nou sa mergeti pe o cale medicala corecta.
dr Petre Muresan
0
17-03-2017, ora 14:55
Mayu
Nu este medic/terapeut
Mayu
Multumesc pentru raspuns. Si imi cer scuze ca va scriu asa tarziu.
De curand am inceput sa fiu mai credincioasa si sa urmez sfatul lui mr. Nick. M-am documentat in legatura cu bioenergia si intr-adevar este o tehnica pagana.
Problema e ca am fost la mai multi medici si toti sunt cu pareri diferite si nu cred ca asta e efectul bioenergiei. Mi-au pus diferite diagnostice si mi-au dat diferite tratamente.
Simptomele mele de acum sunt:
Ma simt straina in corpul meu, in mintea mea totul este in ceata si in intuneric, imi pierd memoria, ma simt stearsa, nimic nu are sens pentru mine, nu imi pot controla membrele ca si cum nu ar fi ale mele, cand prind obiecte cu mainile imi tin degetele intr-un anumit fel, ma uit la maini si parca nu imi apartin, ma simt o persoana enervanta si nu ma suport, nu sunt eu insami, nu ma simt bine in pielea mea, ma simt blocata in trecut si speriata, ma simt invaluita de fum, ba chiar ma ineaca, imi vine intr-una sa-mi misc limba, parca din cap pana in picioare sunt plata si stearsa, ma simt lipsita de viata, s-a schimbat ceva in felul meu de a gandi si a fi, simt o senzatie de greutate in corp. Deci nimic nu mai e in armonie cu mine. Si cand ma gandesc ca acum cateva luni eram bine...
Sunt disperata. Va rog sa va dati o parere si niste sfaturi ca eu nu mai stiu unde sa merg si ce sa fac. Ma sperie faptul ca as putea ramane asa pe viata.
Astept raspunsuri. Multumesc.
0
17-03-2017, ora 16:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la psihiatru.
0
23-05-2018, ora 22:58
Cristiana1234
Nu este medic/terapeut
Cristiana1234
Ai fost vreodata muscata de o capusa ? 90% din simptomele pe care le-ai spus le-am avut si eu, nimeni nu a stiut ce am timp.de 6 ani pana cand am fost diagnosticata cu Lyme, Bartonela, Toxoplasma si alte coinfectii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: