Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?

20-05-2007
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Acum cativa ani mi s-a spus la dr ca de la o plomba pusa gresit mi s-a facut o fistula si ca pb nu va trece decat prin extractie desi mi s-a zis sa incerc sa salvez dintele.Si asa am tras cu dureri, gust rau in gura pana acum 1 an cand m-am hotarat sa scot premolarul respectiv si molarul de langa el pt ca a mers si la el infectia, si cu toate astea nu am scapat de pb.Imi vine gust asa rau de acolo si ma doare tare maxilaru in partea aia, simt ca e infectie acolo si sunt umflata in partea aia uneori pana sus la ochi, se vede si in poze. Ce ar trebui sa fac? Unde sa merg?
6 comentarii
0
09-06-2007, ora 00:00
Ramonna
Nu este medic/terapeut
Ramonna
problema ta poate fi rezolvata de un stomotalog.Asa ar fi normal.Poti face o radiografie dentara sa vezi despre ce e vorba.
0
09-07-2007, ora 00:00
alexga
Identitate neconfirmată
alexga
problema trebuie rezolvata de un chirurg, nu de un stomatolog.E posibil sa ai o infectie sau un chist ramas in zona.Daca e sus poti avea o comunicare sinusala.trebuie vazut.Sincer iti spun, nu te juca.Am vazut multe in 10 ani de chirurgie, dar capul sus, se poate rezolva.dc vrei detalii scrie-mi - l
0
22-10-2007, ora 00:00
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Am facut radiografie si am descoperit din ce cauza nu am scapat de pb.o radacina ramasa dupa extractie:|Doctorita care mi-a extras dupa ce ca m-a chinuit 2 ore la molar, mi-a mai si lasat o radacina acolo:|Sunt programata miercuri pt extractia acesteia.Oare dupa extractie o sa dispara de tot problemele?
0
24-10-2007, ora 00:00
alexga
Identitate neconfirmată
alexga
Poate de data asta vei obtine o programare la chirurg.
0
25-10-2007, ora 00:00
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Sunt programata miercurea viitoare la extractie, se pare ca nu e doar o radacina ci mai mult de jumatate de masea lasata acolo, iar gingia e toata inflamata.Sunt programata la un medic stomatolog sa mi-o scoata si mi-e cam frica, sper sa nu fie pb.Credeti ca ar fi mai bine sa merg si la un chirurg macar sa vada care e situatia?In arad sunt f putini specialisti in chirurgie orala, doar cativa, nici nu stiu la cine as putea sa merg.Ar putea aparea probleme daca merg la stomatolog sa mi-o scoata?
0
24-03-2008, ora 00:00
costache claudiu
Nu este medic/terapeut
costache claudiu
Am fost si eu la stomatolog azi si mi a spus ca am o fistula si un mic chist.ma trimis la un chirurg pt. operatie.Va intreb si eu daca e dureroasa sau pot apare probleme dupa aia ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  • Plombele din amalgam/metalice trebuie schimbate?
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •