am avut relatii intime cu prietenul meu, desi eram la menstruatie; sunt insarcinata?

22-09-2009
SimonaAlina
Nu este medic/terapeut
SimonaAlina
La sfarsitul lui iulie am avut relatii intime cu prietenul meu, desi eram la menstruatie. Pentru cateva clipe ( f putin timp ) penetrarea a fost fara ajutorul unui mijloc de protectie, dar nu a ejaculat si nici nu am continuat foarte mult. Insa incep sa ma ingrijorez pentru ca e deja septembrie si menstruatia nu mi-a venit. Nu am simptome legate de o posibila sarcina si mentionez ca in luna iunie tot nu am avut menstruatie si nici nu a fost vorba atunci de relatii intime. Care ar putea fi problema, exista totusi riscul de o posibila sarcina sau e vorba de anumite dereglari hormonale ? Ma gandesc ca daca exista posibilitatea unei sarcini in 7 sapt cat sunt de atunci, nu as fi avut simptome cat de mici: oboseala, greturi, pofte etc.? Mentionez ca am facut doua teste de sarcina( unul seara si unul dimineata si au iesit amandoua negative). Multumesc.
5 comentarii
0
01-10-2009, ora 11:29
liviu007
Nu este medic/terapeut
liviu007
buna siona
testele de sarcina cand le ai facut
de la cat timp dupa actul sexual. acuma nu vreau sa te sperii dar sunt cazuri in care esti insarcinata si nu ai prea multe simtome ex. greuri oboseala. poftele apar dupa trimiestrul 2. (sa ma corecteze cineva daca gresesc). ti as recomanda sa te duci a un control ginecologic. testul apare dupa cateva saptamani.
0
22-10-2009, ora 17:11
L.D
Nu este medic/terapeut
L.D
testele de sarcina in general ies bine dar totusi ar trebui sa mergi la ginecolog deoarece nu ai mai avut menstruatie
0
06-11-2009, ora 01:30
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
simona dar cum sa fii insarcinata dak tu erai la menstruatie. e 98% imposibil.este posibil sa ai niste prb medicale cum ar fi un chist ovarian care iti poate impiedica menstruatia.mergi la medic si stai linistita, o sarcina e exclusa.
0
12-11-2009, ora 21:30
SimonaAlina
Nu este medic/terapeut
SimonaAlina
Fetelor, mi-a venit menstruatia la sfarsitul lui septembrie, iar pentru octombrie mi-a venit acum la inceputul lunii noiembrie. De cand am postat ultima oara am mai facut 2 teste de sarcina care au iesit tot negative, dar am impresia ca am pus burtica si mai nou am observat o umflatura jos in partea stanga sub buric. Am tot zis ca voi merge la un ginecolog, dar din lipsa de tim am tot amanat. Sunt inca ingrijorata de o posibila sarcina desi ma gandesc si la alte probleme. Imi puteti spune cateva pareri ?
0
18-11-2009, ora 17:15
megghi
Nu este medic/terapeut
megghi
poti avea un chist ovarian, dar fa cat mai repede posibil sa ajungi la gineciolog si sa iti recomande pilula si asa stai fara grija, pupici
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Mit: Nu poți rămâne însărcinată în timpul menstruației
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •