am cancer la san...

28-01-2009
rada 69
Nu este medic/terapeut
rada 69
am cancer la san si simt ca am nevoie de ajutor de specialitate. am auzit de cancer ca ar fi o boala provocata de o suferinta a sufletului indelungata. am avut in trecut o perioada de cinci ani in care cred ca am plans zilnic si ma gandesc ca de atunci mi se trage. fac tot ce tine de oncologie dar simt ca ar trebui sa-mi curat si sufletul. stie cineva in Constanta un psiholog bun? Va multumesc din suflet.
10 comentarii
0
03-02-2009, ora 12:06
ry
Nu este medic/terapeut
ry
Psihoterapeut Lenuta Burlacu
Str.Fulgerului nr.79, Constanta
0744.576.795
0
10-02-2009, ora 22:13
rada 69
Nu este medic/terapeut
rada 69
Multumesc, am sa sun chiar maine.
0
30-01-2010, ora 19:43
gadone
Nu este medic/terapeut
gadone
stie cineva o clinica din strainatate pentru tratament postoperatoriu al cancerului de limba pentru impiedicarea recidivei
0
12-04-2010, ora 17:10
calmel
Nu este medic/terapeut
calmel
Am mai descoperit ceva care pare cel mai promitator pana acum...am auzit de el(escozul) intr o seara la stiri...cica e cu adevarat genial medicamentul asta..e facut din venin de scorpion, numai in Cuba...nu are efecte adverse si a vindecat mii de oameni in faze destul de avansate de cancer...cica veninul acesta distruge celulele canceroase..m am interesat de pret, si cica e gratis..numai ac tre sa ajungi personal in Cuba cu situatia medicala prezenta a bolnavului.in schimb drumul pana acolo e exorbitant de scump..va las niste link uri cu ce spun cei care au ajuns acolo si au luat medicamentul.sunt in engleza.mama mea are cancer de col uterin si ma gandeam sa ne strangem mai multi si adica max 3pers sa punem bani de avion pt o singura persoana(care se descurca si care a mai calatorit in strainatate)...

http://havanajournal.com/forums/viewthread/1020/P30/.aici rasfoiti toate paginile forumului.

http://www.escozul-cancer.com/en/escozul-who.html
0
26-04-2010, ora 00:33
domysan
Nu este medic/terapeut
domysan
Buna Calmel.
In ceea ce priveste veninul de scorpion acesta este un medicament care a fost folosit si de catre centrul DOMYSAN in tratarea mai multor pacienti cu cancer. Linkul care l-ai sugerat tu aici nu apartine LABIOFAM-ului. In ceea ce priveste calatoria in Cuba, pot sa iti spun ca acest medicament se poate achiitiona si de la noi. Sunt necesare cateva formalitati insa este mai simplu decat sa te deplasezi in Cuba.
Iti doresc sanatate.
0
14-08-2010, ora 22:45
Libro
Nu este medic/terapeut
Libro
Buna lucianmanin ! As dori un nr de telefon al domnului doctor Calin Marginean sau orice prin care il pot contacta !Multumesc
0
08-09-2010, ora 14:10
domysan
Nu este medic/terapeut
domysan
Un specialist in medicina naturista se bazeaza pe stiinta si pe traditie. Acestea doua sunt esentiale pentru a trata o boala.

Cancerul este una dintre bolile majore care amentita grav sanatatea umana. Felul in care putem preveni si trata eficient cancerul, a devenit un subiect de mare amploare. Cercetarea anti-tumorala s-a mutat partial de la distrugerea celulelor canceroase (chimioterapie) la inhibarea angiogenezei sau stoparea dezvoltarii si inmultirii celulelor de natura maligna in diferite faze. Cativa inhibitori ai angiogenezei au fost izolati si purificati, insa nu a fost aplicata clinic nici o substanta adecvata. Cu toate acestea, agentul antineoplazic KLT ar putea stimula sistemul imunitar si ar putea controla cresterea tumorilor. Totusi, relatia dintre actiunea sa anti-tumorala si angiogeneza a fost neclara pana in momentul efectuarii unor studii clinice de amploare in ceea ce priveste actiunea sa asupra celulelor maligne precum si influenta asupra mecanismului angiogenezei.

INJECTIA KLT - KANGLAITE

În calitate de "Medicament de bază" şi "Medicament asigurat de stat" in China, Injecţia Kanglaite (KLT) conţine un agent anticancer cu substanţe active extrase din planta "semen coicis" - lacrima lui Iov, prin intermediul tehnologiei de ultima ora.

KLT are rol remarcabil în inhibarea şi distrugerea celulelor canceroase întarind în acelaşi timp sistemul imunitar. În plus, are eficacitate semnificativă în controlul durerii produse de cancer, în prevenirea metastazelor şi îmbunătăţirea calităţii vieţii pacientului. Medicamentul a adus importante beneficii pentru peste 500.000 de pacienţi în 2500 de spitale după ce a fost lansat în China.

În 2001, FDA a aprobat KLT pentru a începe faza I de studii clinice în SUA, studii care au avut un deosebit success. Ministerul Rus al Sănătăţii a emis în decembrie 2003 autorizarea de punere pe piaţă, urmată de o lansare oficială în iulie 2005. Mecanismul antineoplazic a fost reconfirmat de cercetatorii de la Universitatea Johns Hopkins din Statele Unite ale Americii.

Aplicaţii clinice

KLT se aplică în următoarele cazuri.
- Combinat cu regimuri de chimioterapie pentru a minimiza reacţia toxică şi pentru spori efectul acestora;
- Combinate cu radioterapia pentru a îmbunătăţi sensibilitatea;
- Mono-terapie în tratamentul paleativ al pacientului pentru a îmbunătăţi QOL, KPS, MST şi TTP
- Controlează efectiv durerile canceroase; nu dă dependenţă;
- Îmbunătăţeşte starea de casexie furnizând energie;
- Înainte şi după o operaţie pentru a preveni metastaza cancerului;
- În intervenţie pentru perfuzii arteriale în doze mai mari sau mai mici;
- Ajută la eliminarea hidrotoraxului şi a efuziunii pericardiace.

Ingrediente
Ulei de Coix, lacrima lui Iov, pentru uz injectabil

Indicaţii
Tumori maligne în stadiu mediu sau avansat la nivelul: plămânilor, ficatului, pancreasului, esofagului, rinichilor, colonului / rectului, prostatei si ovarelor.

Contraindicaţii
Pacienţi cu tulburări metabolice lipidice severe (şoc acut, pancreatită acută, hiperlipidemie patologică şi nephorosis lipide) femei gravide.

Efecte Secundare
Febră scăzută, tremurături, greaţă uşoară, flebită uşoară, creşterea nivelului enzimelor hepatice


Substanţa activă
KLT foloseste trigliceridele din coix ca substanţă activă. Este vorba de un ester condensat din gliceril cu lanţ lung de acizi graşi atât non-saturat cât şi saturat, cu matrice neregulată. Reziduurile de grasimi non saturate sunt predominante.

Mecanismul de acţiune împotriva cancerului

1. Ciclul celulelor:
KLT inhibă dezvoltarea celulelor în faza G2 + M, reduce numărul de celule care intră în fazele G0 şi G1 scade procentul de celule în faza S pentru a reduce mitoza şi inhibă multiplicarea celulelor.

2. Apoptoza celulelor:

KLT Induce apoptoza în carcinomul SW1116 al intestinului gros uman - tunel FCM

Dupa 24 de ore şi tratament cu 10μl/ml KLT, celulele SW1116 din carcinomul intestinului gros au fost induse în apoptoza în M2 în procent de 15.68% şi numai 4, 5% în grupul de contrast, sugerând că o mică doză de KLT a indus apoptoza celulelor SW1116.

KLT induce apoptoza în celulele umane K562 erythro-leucemie - Annexin V - etichetat FCMM


După 6 ore de tratament KLT celulele erythro-leucemice K562 au fost induse în apoptoza 9.42% în M2 şi doar 4.73% din grupul de control, sugerând că o mică doză de KLT a indus apoptoza celulelor K562.

3. Angiogeneza
Este binecunoscut că KLT inhibă formarea de noi vase sanguine

4. Nivelul celulelor
KLT reduce serul TNF-α, la nivelul IL-, creste nivelul de IL-6 şi îmbunătăţeşte caşexia.

Studii privind caşexia T739 la şoareci cu tumori a arătat că KLT:

- îmbunătăţeşte starea de caşexie prin reglarea nivelului de celule factor (TNF-α ↓, IL-1 şi ↑ IL-6),
- Inhibă semnificativ pierderea de greutate corporală,
- Creşte apetitului
- Inhibă creşterea tumorală
- Produce lichefiera şi necroza tumorală
- Prelungeşte speranţa de viaţă

KLT reglează FAS/Apo-1 în celulele din carcinomul renal

Manifestarea pozitivă a genelor Fas/Apo-1 - cu pete galben-maro pe membrana celulară. Rata de etichetarea Fas/Apo-1 exprimată în emulsie de contrast de grăsimi este de 21, 20%.După tratamentul KLT, expresia genelor a fost deosebit de consolidată, iar rata a urcat la 74.66%.

KLT inhibă manifestarea genelor Bcl-2 pe celule de carcinom renal.

Manifestarea positiva a genelor bcl-2 a fost cu pata galbena pe plasmă. Rata de marcare a Bcl-2 in emulsie de grasime a fost de 25%. După tratamentul cu KLT manifestarea genelor a fost semnificativ redusă cu o rată de 6, 6%.

5. Reversia MDR
KLT combate rezistenţa la mai multe tipuri de medicamente.

IC50 de DOX folosite: 30μg/ml, CI50 de DOX + KLT: 0.24μg/ml, RMI (Rezistenţa Modificarea Indexul de rezistenţă la modificări) = 30/0.24 = 54, 1

6. Enzimele celulare (Ultimele rezultate de cercetare de la Universitatea Johns Hopkins, SUA)

KLT inhibă activitatea PKC (Proteinkinase C)
Cele de mai sus au arătat că KLT a inhibat activitatea bazală a PKC şi activitatea PKC indusă de acetatul de phorbol.

KLT inhibă activitatea COX - 2
Cele de mai sus au arătat scăderea în funcţie de doza aplicată şi a nivelurilor de manifestare a proteinelor COX-2 din celulele DA-MB-231 tratate cu KLT timp de 24 de ore. Acest lucru a dovedit că KLT are directă legătură cu inhibarea COX-2 acţiune direct legată de inhibare a activitatii PKC.

KLT inhibă activitatea de MMP-9 (Matrix metaloproteinazei-9)

MMP-9 este o proteinază care joacă un rol important în invazia matrigel tumoral şi metastază.Cercetările au arătat că, după tratament invazia matrigel KLT de celule tumorale au scăzut considerabil şi zymograma de mai sus a arătat că activitate MMP-9 a avut o reducere drastică.

KLT inhibă invazia in matrigel a celulelor tumorale.

KLT a inhibat PMA induse de invazie in matrigel de către celulele MDA-MB-231.

KLT inhibă activitatea FAS (Sinteza Acizilor Graşi).

Puteti contacta centrul DOMYSAN pentru informatii suplimentare
0
20-07-2012, ora 10:04
laura florea
Nu este medic/terapeut
laura florea
sint si eu diagnosticata cu cancer uterin stadiul 3, poate cineva sa mi trimita si mie o reteta?as vrea sa incerc asa ceva inainte de a apela la operatie?va multumasc din suflet si va doresc multa sanatate.am citit pe forum despre o doamna care poate ajuta cu asa ceva, as apela o privat dar nu am nr de contact
0
14-08-2012, ora 21:14
venin_camelia
Nu este medic/terapeut
venin_camelia
As dori daca se poate sa-mi interpreteze cineva rezultatele pe care le-am primit de la Victor Babes va multumesc mult

Histopatologic(fragment de tesut mamar cu leziuni de carcinom intraductal grad nuclear scazut si intermediar tip arhitectural papilar si cibriform cu zone de comedonecroza si doua mici focare ( fiecare 1 mm)de invazie stromala)
ER pozitiv~45-50% in celule tumorale, control intern pozitiv;PGR pozitiv ~-40-45% in celule tumorale, control intern pozitiv;CerB2 fara reactie membranara in celule tumorale in componenta intraductala(nu se scorifica);fara reactie membranara in celule tumorale in componenta invaziva(-); CD10 pozitiv in celule miopiteliale;P63 pozitiv in celule miopiteliale;Ki67 pozitiv~5-10% in celule tumorale
0
06-10-2012, ora 12:13
ntudose
Nu este medic/terapeut
ntudose
buna ziua,
am citit mesajele voastre si vreau sa va impartasesc din experienta mea, voua celor care ati fost diagnosticati cu cancer si celor care simt ca ar avea o problema sau chiar si celor care vor sa fie sanatosi.
Acum un an am fost diagnosticata cu cancer la colon faza G3, mi s-a extirpat tumora, am facut chimioterapie timp de sase luni de zile si acum sunt bine. Dar asta nu pentru ca am facut mizeria aceea de tratament, care mi-a distrus ficatul. Eu nu pot sa va spun sa nu faceti chimioterapie dar as vrea sa stiti ca daca acum 9 luni de zile stiam tot ce stiu acum nu as mai fi facut tratamentul.
Ceea ce vroiam sa va spun este ca am invatat sa imi ascult organismul.
Daca pana la diagnosticare nu stiam ce imi provoaca dureri sau stare generala proasta acum stiu.
Cu toate ca acum mi s-a extirpat tumora totusi aceasta boala o simt ca este inca in organismul meu si ca ma pandeste pentru a iesi la suprafata. Este suficient sa las garda jos pentru a se trezi la viata.
Sa va spun cum lupt eu:
- alimentatia si lipsa de stres.
In primul rand alimentatia: asa cum s-a mai spus este important sa nu se manance zahar si produse care contin glucoza. eu am inlocuit cu fructoza, destul de rar, dar suficient incat sa imi satisfac poftele. In momentul in care mananc zahar chiar si accidental, intr-o ora -doua am o stare generala proasta.
Eu am trecut la un regim extrem: raw-wegan. dar nu stiu daca oamenii ar accepta asa ceva, puteti incerca macar 50 %. Paine alba si produse de panificatie cu faina alba nu mai exista in alimentatia mea. mananc numai un tip de paine neagra cu tarate (nu este pufoasa!) pe care am descoperit=o dupa multe cautari si testari.
Bineinteles alimentele prajite nu trebuie sa existe in alimentatia voastra. Ulei folosesc numai de masline. Carne mananc numai de peste alb si acela pus la macerat in otet de vin, de 2-3 ori pe luna. Salate foarte multe salate, imi fac fel si fel de combinatii. Am descoperit ciupercile crude pe care le pun in salata si dupa care sunt innebunita, foarte gustoase si cu proteine. Proteinele le mai iau din migdale si multe alte seminte.Cam asta este, daca doriti mai multe informatii nu ezita sa ma contactati: -. Sper sa va fie de ajutor. Sa auzim numai de bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul