Am candida pe piele, vaginal si in gura. Nizoralul e bun?

56 comentarii 1 2
0
07-03-2010, ora 11:50
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Urmati tratamentul recomandat de medic si mergeti la control!
0
12-03-2010, ora 21:55
stefania90
Nu este medic/terapeut
stefania90
buna seara. sunt stefania si am si eu cateva intrebari. acum un an si jumatate m-am operat de incucatura de mate si din spital am luat candida. am fost la mai multi medici care mi-au recomandat asa: prima data metronidazol si ovule de clotrimazol, apoi fulcovim de 150 si ovule de metronidazol iar apoi ovule de gynozol de 400 si nu a mers cu nici unul din astea si pe deasupra cred ca am mai facut candida sila nivel bucal din toate medicamentele astea pe care le-am luat ptr ca mi-a aparut o chestie alba pe limba. ma puteti ajuta si pe mn cu un tratame4nt cu care as putea sa scap de candida asta? va rog mult de tot. si inca o intrebare as mai avea si eu. candida de la nivel bucal are vreo legatura cu cea vaginala? adica daca nu mi-a trecut cea bucala nu mi-a trecut nici cea vaginala?
0
13-03-2010, ora 21:14
stefania90
Nu este medic/terapeut
stefania90
buna seara. ma numesc stefania si de un an si jumatate am candida si vaginal si in gura si am fost la medici si mi-au dat asa: metronidazol si ovule de clotrimazol, flucovim de 150 si ovule de metronidazol si ovule de gynozol si nu a mers cu nici unul din tratamentele astea. ma puteti ajuta si pe mine sa scap cumva de asta va rog mult de tot! astept raspuns. va multumesc!
0
16-03-2010, ora 16:05
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru confirmarea diagnosticului de candidoza ar fi bine sa faceti un raclaj de pe limba si un frotiu din secretia vaginala.
0
16-03-2010, ora 19:39
stefania90
Nu este medic/terapeut
stefania90
am facut analiza si la secretie si exudatul faringian si nu mi-a iesit nimic dar de ce am limba foarte incarcata de acea albeala? si plus deasta se mai irita si prietenul meu de la secretia mea si sunt mereu rosie acolo? ce poate fi? astept raspuns. va multumesc
0
17-03-2010, ora 23:46
ALINAAL
Nu este medic/terapeut
ALINAAL
Domnule Doctor.. am fost la un control pt analiza secretiei pentru ca incepusem sa am scurgeri urat mirositoare ft abundente... dna doctor mi-a spus ca s-ar putea sa am candida mi-a recomandat 12 ovule polyginax.in urma analizei dna doctor mi-a spus k rezultatele sunt ft bune..i-am explicat ca am scurgerile in continuare...Va rog ast rasp dvs..din ce cauza am aceste scurgeri daca rezultatele sunt bune??
0
18-03-2010, ora 17:39
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru stefania90:
Nu pot sa va spun de ce sunteti rosie acolo si nici de ce se irita prietenul dvs de la secretie, din moment ce examenul din secretie este negativ.
Mai cereti parerea si altui ginecolog!
0
18-03-2010, ora 17:40
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru ALINAAL:
Problema dvs este ginecologica. Eu sunt dermatolog!
La fel cum am sfatuit-o pe stefania90 va sfatuiesc si pe dvs sa cereti parerea si altui ginecolog.
0
18-03-2010, ora 21:19
carmina10
Nu este medic/terapeut
carmina10
buna seara,
acum 2 saptamani am observat in zona inghinala niste pete maronii care se extind. despre ce ar putea fi vorba?
0
20-03-2010, ora 08:02
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil ca este vorba despre o ciuperca.
0
20-03-2010, ora 09:22
stefania90
Nu este medic/terapeut
stefania90
Domnu doctor o intrebare as mai avea si eu. Candida de la nivel bucal are vreo legatura cu cea vaginala?
Adica daca nu imi trece cea din gura nu imi va trece nici cea de jos?
Astept raspuns. Va multumesc!
0
20-03-2010, ora 11:39
dandreea
Nu este medic/terapeut
dandreea
am candida orala si am avut si vaginala.candida vaginala mi-a trecut dar cea orala nu.am facut tratament cu klion ovule 10 zile si flucovim 150mg 8 zile.am inteles ca flucovim 150mg este foarte tare dar la mine nu a avut nici un efect.ce altceva as putea sa iau?doctorii recomnada atat de multe medicamente dar eu as vrea sa stiu care e cel mai bun.
0
20-03-2010, ora 12:19
silvia20
Nu este medic/terapeut
silvia20
Domnule doctor, as vrea sa va rog sa imi recomdati un tratament pt vitiligo. Mi-a fost recomandat ELOCOM crema. Am fost diagnosticata cu vitiligo in urma cu 10 ani atunci cand mi-a aparut o pata pe fata care nu e foarte evidenta decat vara cand restul pielii mi se bronzeaza. In afara de disconfortul estetic nu ma deranjeaza. Nu am sperante ca vreodata mi-ar disparea dar as vrea macar sa nu mi se extinda. Evit expunerea la soare. Va multumesc si astept rasp de la dvs cu maxim interes
0
20-03-2010, ora 22:22
tanyia
Nu este medic/terapeut
tanyia
Buna seara Silvia,
vitiligo trebuie tratat de urgenta!!! O sa ai probleme mari daca nu il tratezi, iar cea estetica este ultima pe lista !
Eu am facut tratamet ani de zile cu meladinine tablete si solutie!Vitiligo nu se vindeca dar poate fi incetinita evolutia sa.
Adreseaza-te de urgenta unui medic!
Multa sanatate!
0
21-03-2010, ora 01:05
silvia20
Nu este medic/terapeut
silvia20
Multumesc Tania,
Am tinut sa iti precizez faptul ca pt mine "vitiligo" a fost un diagnostic si atat si asta pt ca nu am primit niciodata prea multe informatie.
Acum pt ca am mai crescut, am inceput singura sa cer mai multe lamuriri si am mai fost la dr care mi-au mai dat cate un unguent si atat.nu parea ceva ingrijorator.
M-am gandit ca daca era ceva grav mi s-ar fi spus...nu stiu ce sa spun.
Oricum o sa incerc sa merg la o clinica privata poate o sa reusesc ceva mai mult de atat pt ca vreau sa imi rezolv aceasta problema prin incetinirea evolutiei. Pana atunci ma feresc de soare pt ca stiu ca la soare se extinde.
Avand in vedere ca nu stiu cum mi-o aparut (unii spuneau ca e ereditar, altii ca ar fi de la ficat) nu stiu nici cum sau daca o sa dispara, eu as vrea sa nu imi faca probleme in timp ( acum am 25)
Noapte buna!
0
21-03-2010, ora 08:49
tanyia
Nu este medic/terapeut
tanyia
Servus Silvia,
eu pot sa iti spun ca tratamentul facut de mine cu meladinine solutie si tablete m-a ajutat incetiniind evolutia bolii.
Este un diagnostic care este foarte serios!!
Boala se pare care o cauza genetica si poate fi declansata de oice tip de stres.
Pe masura ce timpul trece , vei vedea ca petele se existind sau apar altele noi.Vestea buna este ca pe langa pete, vei vedea o depigmentare generalizata a pielii, astfel ca se va estompa contrastul intre zonele patate si restul pielii.Asta se intampla pentru ca melanocitele tale mor sau devin inactive.
Partea foarte neplacuta este ca o sa ai dureri si arsuri daca nu te protejezi de soare.Trebuie protejata toata pielea.
Eu folosesc crema de protectie cu factor de protectie 60 pentru copii de la LOreal.
0
01-06-2010, ora 00:36
marri_c
Nu este medic/terapeut
marri_c
buna seara. de o saptamana mi-au aparut niste bube rosii pe corp ca un fel de muscatura de purice..care mananca foarte tare, apar cate doua pe maine picioare si o singura data pe fata, nu au luchid ci doar un punct rosu accentuat in mijloc, dupa 2 zile isi micsoreaza dimensiunea si se usuca in cele din urma disparand, de asemenea mai am si usturimi in zona genitala insotite de o scurgere mai abundenta, Ce ar putea fi?vreo infectie vaginala?astept raspuns, multumesc anticipat
0
14-06-2010, ora 21:15
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Mergeti la un examen ginecologic !
0
24-02-2011, ora 23:15
silvia crisan
Nu este medic/terapeut
silvia crisan
buna am si eu o problema in legatura cu CANDIDA si in urma tratamentelor cu CANESTEN ovule Canesten crema si metronizadol nu si-au facut nici un efect am facut acest tratament impreuna cu sotul meu si el are va rog frumos daca imi puteti recomanda un tratament pt aceasta problema va multumesc mult de tot.
0
24-02-2011, ora 23:24
silvia crisan
Nu este medic/terapeut
silvia crisan
buna mai am o rugaminte la dumneavoasta sotul meu are dureri de cap, ochii si are impresia ca tamplele il starng nu a avut nici o data probleme de genul : greata, febra au alte simpome mai grave doar ca il doare capu si simte unele batai foarte puternice in urechea dreapta iar dupa ce ia o pastila de durere ii trece si dupa cat va timp reapar durerile va rog daca ne puteti da un sfat pt acest lucru suntem ingrijorati sa nu fie ceva grav Va multumesc mult
0
01-03-2011, ora 21:05
felicia447
Nu este medic/terapeut
felicia447
pentru candida de orice fel folosi-ti cu incredere uleiul de cocos =o lingurita/zi, sau daca gasi-ti capsule cu ulei.
uleiul de cocos e fantastic.cauta-ti pe google intrebuintarea lui.
pute-ti sa-l folositi si intravaginal.
0
30-04-2011, ora 19:20
anonimGirl
Nu este medic/terapeut
anonimGirl
Buna. Am fost la un control dermatologic pt niste aluniti care au o pata alba in jurul lor, mi sa spus ca sunt nervi Sutton si mi-a dat un tratament care nu ma ajutat deloc. Tratamentul consta in: o crema Lipobase Repair o cutie de Triovit si in ca un fel de medicamente pe care nu il mai tin minte. Ma puteti ajuta va rog sa scap de aceste pete.Va multumesc
0
05-05-2011, ora 13:48
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimată dră/dnă anonimGirl, crema Kerato-Liz este extraordinar de bună pentru tratarea formaţiunilor cutanate de care suferiţi dv. - pentru eliminarea nevilor Sutton, adică a aluniţelor cu halou.
Kerato-Liz, cremă, se aplică pe suprafaţa afectată a pielii, spălată şi uscată, în strat subţire, o dată sau de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, printr-un masaj blând, până la absorbţia totală în piele.
Durata de aplicare a cremei se stabileşte individual în funcţie de fiecare caz în parte. Pentru rezultate stabile nu se recomandă oprirea aplicării Kerato-lizului imediat după primele îmbunătăţiri. Aplicarea se va continua încă 14 zile după dispariţia modificărilor tegumentare, adică după vindecare.
----------*
_

Însănătoşire grabnică!

(*modificat de administrator)
0
05-05-2011, ora 15:23
felicia447
Nu este medic/terapeut
felicia447
incerca-ti ulei de cocos(coconat oil) pentru candida.
luaa-ti o lingura dimineata.se poate folosi si pentru mincarimile de piele si intravaginal.
gasi-ti pe e-bay sau amazon si capsule.
e un tratament natural, ieftin si extrem de eficace.

fi-ti confident ca stiu ce vorbesc.
succes
0
27-05-2011, ora 12:45
anonimGirl
Nu este medic/terapeut
anonimGirl
Multmumesc frumos, , Mr. Nick"...o zi buna :)
0
29-05-2011, ora 21:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multă şi deosebită plăcere, anonimGirl. Multă sănătate!
Toate cele bune,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns
56 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul candidozei vaginale cu iaurt - funcționează?
  • Cum să te ferești de candidoză
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Candidoza pe limbă - cum o recunoști și tratezi
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  • Un tratament mai eficient pentru candidoza vaginală
  •