Am continuat actul sexual dupa ejaculare in prezervativ

16-03-2009
rocco001
Nu este medic/terapeut
rocco001
Buna ziua! Problema mea este f calda :(... Am folosit prezervativul in timpul actului sexual, dar dupa putin timp am ejaculat in prezervativ! In loc sa ma opresc sa scot prezervativul si sa ma linistesc, eu am continuat mult timp dupa ce am ejaculat! Mentionez ca penisul nu "a murit" de tot, dupa ce am ejaculat! Dupa ce am terminat, am constat ca sperma se adunase la baza prezervativului! Oare a iesit afara din prezervativ? din cauza excitarii, vaginul ei era umed si nu mi-am dat seama daca lichidul era de la ea... sau din cauza ca a iesit ceva sperma din prezervativ!

Ce sa fac?. sa folosesc pastilele sau..totusi sau astept venirea mernstruatiei. (trebuie sa-i vina cam peste 10 zile)

Astept raspunsuri rapid, pentru ca s-a intamplat acu' o ora! Va rog frumos!

Va multumesc anticipat
1 comentarii
0
24-03-2009, ora 16:46
mellenna99
Nu este medic/terapeut
mellenna99
cred ca e cam tarziu sa-ti dau un raspuns?!totusi cred ca ar fi trebuit sa mergeti a doua zi la o farmacie sa cereti relatii despre pastila de a doua zi...banuiesc ca v-ar fi explicat corect cineva specializat, din moment ce nimeni nu v-a dat un raspuns pe acest site.
parerea mea este sa mergeti la un cabinet de planificare familiala, sunt consultatii gratuite si va pot da toate datele necesare asupra metodei de contraceptie potrivite voua.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici