Am dureri groznice ale gingiilor si mi s-au umflat amigdalele

25-10-2017
Mihaita 30ct
Nu este medic/terapeut
Mihaita 30ct
Buna Ziua! in urma cu o saptamana am urcat la tura(lucrez pe o platforma petroliera in Marea Neagra)...schimburile le facem cu elicopterul...elicopterul nu este prea etans, sunt curenti puternici, deasemenea si pe platforma la fel...totul a debutat cu o durere de ganglion..mi s-a umflat in dreptul unei masele imbracate cu portelan...am inceput sa am stari febrile, dureri de cap, si incet incet au inceput sa ma doare amigdalele..precizez faptul ca la platforma avem doar asistent nu doctor..am luat ceva antiinflamatoare...dar fara folos..durerea s-a accentuat si mi-a cuprins toata gura si gingiile, aproape ca nu mai pot manca..gingia in jurul ultimei masele (cea de minte)s-a desprins de masea...si pe partea cealalta, tot jos este la fel de dureroasa. tin sa mentionez ca am 50 de ani si am maselele de minte crescute.Intrebarea mea este..de ce natura poate fi aceasta afectiune si unde m-as putea adresa? la un stomatolog, sau in alta parte?
Va multumesc!
1 comentarii
1
25-10-2017, ora 11:36
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Din descrierea dvs poate fi vorba de un abces dentar, ar fi bine sa luati niste antibiotice.
Dupa tratamentul cu antibiotice durerea si tumefactia vor ceda, dar va trebui sa mergeti la un medic stomatolog pentru o consultatie de specialitate.

Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul