Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!

14-06-2016
Cristinu
Nu este medic/terapeut
Cristinu
Buna! Am sa va adresez o intrebare pa care sincera va rog sa răspundeți! Nu stiu ce se intampla de câteva zile am ca un fel de imitație a vaginului! Adică am usturoi dar nu mereu si dureri in timpului actualul sexual! La inceput adică la intrare ma doare extrem de tare si mi am inceput viața sexuală de un an! Nu cred ca mai e normal sa am astfel de dureri! În plus am mostenit de la mama leucoreea (o substanta albă care este un fel de scurgere) si ma deranjează lucrurul acesta! Vreau sa o tratez insa imi este atât frica cat si rusine sa ma duc la un medic ginecolog de asta mi-am facut un cont aici pt a afla mai multe păreri! Este bun ceaiul de flori de salcam pt iritatia pe care o am si scurgere! Asa am auzit insa as mai vrea păreri si sugesti! Multumesc frumos!
2 comentarii
0
14-06-2016, ora 16:55
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Nu ati mostenit nimic de la mama, ceea ce descrieti este foarte probabil o infectie/inflamatie, care daca nu este tratata poate duce la probleme mult mai grave. Lasati rusinea la o parte si ingrijiti-va de propria persoana; sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate pentru sanatatea si viata proprie. Mergeti la medic si incercati sa va educati sexual din surse verificate.
0
14-06-2016, ora 23:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ce etate aveti de va e rusine si frica sa mergeti la ginecolog sa va tratati ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •