Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat

09-08-2008
mikaela-a
Nu este medic/terapeut
mikaela-a
Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat), al carei rezultat a fost:rectitudine de profil cervical, pensare discala C5-C6, C4-C5, tasare vertebrala intraspongioasa C5, modificari de contur si calibru la nivelul gaurilor de conjugare C4/C5, C5/C6, C6/C7.
Am continuat cu un RMN, al carui rezultat a fost:multiple osteofite posterioare in segmentul C3-T1, care determina mici ingustari ale gaurilor de conjugare C6-C7 si C5-C6, fara compresiuni ale cordonului medular.
Am facut tratament cu antiinflamatoare. In continuare am mana usor amortita, obosesc foarte repede, dureri daca stau mai mult timp intr-o pozitie. Durerile de cap pe care le am (sindrom cefalalgic, migrene, cu dureri extrem de puternice, care ma pun in imposibilitatea de a desfasura orice activitate) au legatura cu spondiloza cervicala?
Ce conduita trebuie sa urmez? Multumesc pentru sfaturi si explicatii!
2 comentarii
0
20-08-2008, ora 00:00
candycandy
Nu este medic/terapeut
candycandy
buna, si eu am cam la fel, aceleasi simptome, imi amorteste mana stanga f des si in urma radiografiilor s-ar parea ca am hernie de disc cervicala.Ce antiinflamatoare ai luat si cat timp? inca nu am ajuns la medic pt tratament.
0
22-08-2008, ora 00:00
mikaela-a
Nu este medic/terapeut
mikaela-a
Aulin, 10 zile si Milgamma, activitati usoare, fara fortarea coloanei!
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Radiografia și sarcina
  • Aplicația Activ (by ROmedic)
    Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

    Accesează gratuit Aplicația
    Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK