am facut pauza la pastile am avut unele de la care imi era rau

27-11-2011
alexya4s
Nu este medic/terapeut
alexya4s
am si eu o nelamurire si anume am facut pauza la pastile am avut unele de la care imi era rau...acum dupa pauza trebuia sa incep altele date de medic la prima menstra insa acum doua zile am avut o sangerare mika si am zis ca e prima zi am luat pastila doua pana acum insa nu sangerez mai delok mi se pare ceva anormal..sau sa nu fi fost o zinormala de menstra...e posibil de la pastila de la prima pastila sa fi facut eu ceva gresit adika sa fi fost doar o atentionare cami vine menstruatia si sa nu fi fost desi eu am vaz ca pare a fi menstruatie dece nu mi vine...daca parea cami vine.
9 comentarii
0
27-11-2011, ora 15:25
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Aţi procedat bine. Prima zi de menstruaţie se socoteşte ca fiind ziua în care sângele se arată, chiar dacă e vorba de o singură picătură. Pe de altă parte, e înţelept să consideraţi că sunteţi sub deplină protecţie abia începând cu a 8-a pilulă.
0
27-11-2011, ora 19:45
alexya4s
Nu este medic/terapeut
alexya4s
va multumesc pentru raspuns..si as vrea sa stiu daca pana la urma menstruatia o sami vina normal zilele astea ca pan acuma nu am vaz...sami vina..astept?
0
27-11-2011, ora 23:46
l3x
Nu este medic/terapeut
l3x
buna ziua
domnule doctor am si eu o intrebare.
am facut sex cu prietena mea si protejat si neprotejat.de ejaculat in interior nu am ejaculat.
luna trecuta i-a intarziat cu 5 6 zile...eram speriati deoarece nu ne dorim acum un copil
luna asta i-a inatarziat deja 14 zile, am facut un test de sarcina si a iesit negativ. mentionez ca nu foloseste anticonceptionale. imi puteti da un sfat cv?? ca sincer am cam intrat in panica amandoi.

Va multumesc!
0
28-11-2011, ora 00:23
meary
Nu este medic/terapeut
meary
Buna seara am si eu o nelamurire mentionez ca iau anticonceptionale mercilon si luna aceasta am luat 5 zile antibiotic si nu m-am portejat suplimentar pt ca nu am stiut este posibil sa fi ramas insarcinata?sunt in pauza acum si este a 3 zi si mi-a curs o secretie rozalie ce inseamna asta?Multumesc.
0
28-11-2011, ora 19:05
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
@alexia: la schimbarea contraceptivelor, ca si la introducerea unui contraceptiv nou, se intampla frecvent sa apara tulburari de ciclu. De regula, situatia se normalizeaza spontan, adica nu este necesar niciun tratament.

13x: o sarcina este foarte putin probabila, motivul intarzierii trebuie sa fie altul. Ar fi indicat un consult si, foarte probabil, o ecografie.

meary: 1. Depinde de antibiotic: unele interfera cu anticonceptionalele, pe cand altele nu interfera. 2. Secretia rozalie de regula anunta menstruatia.
0
28-11-2011, ora 20:22
alexya4s
Nu este medic/terapeut
alexya4s
adika sa inteleg ca asta e ;toata;menstruatia mea pe luna asta :P deci daca nu mi vine normal asta e..eu ma astept sami vina...ok multumesc pentru raspuns sper de luna viitoare sami vina normal..ca deja am inceput folia sunt la a patra pastila..
0
28-11-2011, ora 21:21
l3x
Nu este medic/terapeut
l3x
va multumesc domnule doctor
maine am hotarat sa repetam testul de sarcina sa vedem...pana luna trecuta nu a mai avut intarzieri mai mult de 2 zile...si acuma am intrat in panica amnadoi ca nici nu vrem acum un copil pt ca sunt anumite probleme...am inteles ca cel mai bun test de sarcina ar fi Shure Check; dumneavoastra ce mi-ati recomanda?
iar in privinta anticonceptionalelor am inteles ca ele iti pot da organismul peste cap...ar fi cazul sa inceapa sa foloseasca??noi avem contacte sexulae de aprox 6 luni si pana acuma nu a luat nici un fel de medicament...
0
29-11-2011, ora 09:50
andreea_elena1
Nu este medic/terapeut
andreea_elena1
buna ziua, am 22 ani si pot spune ca am o viata sexuala activa...dar intotdeauna ne-am protejat, problema este ca mi-a intarziat menstruatia cu 18 zile..am facut un test de sarcina si rezultatul a fost negativ...am si simptome ca si cum ar trebui sa-mi vina, dar problema e ca nu-mi vine.acum astep sa m-ai treac 2-3 zile si sa repet testul...a m-ai trecut cineva prin aceeasi situatie, imi poate da cineva un sfat??!!1
0
29-11-2011, ora 20:48
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
@l3x: Da, SureCheck este un test foarte bun. La nivel german.

@andreea_elena1: O vizită la doctor ar fi o idee bună. Probabil că va fi nevoie şi de o ecografie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Modul de administrare al contraceptivelor orale combinate
  • Ce e de facut daca sunt omise pilule anticonceptionale
  • Tipuri de contraceptive combinate disponibile in Romania
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  •