am fost diagnosticata cu fibroadenom san drept

01-06-2013
SIMIRELA
Nu este medic/terapeut
SIMIRELA
Am 27 de ani si pe data de 29 mai 2013, in urma unei ecografii mamare, am fost diagnosticata cu fibroadenom san drept, formatiune solida, polilobate, cu dimensiuni de 26x12.5x28 mm, fara semnal Doppler decelabil, cu aspect pentru benignitate.Mi s-a recomdat urmarire imagistica la interval de 3 luni!Nu mi s-a pus diagnosticul in urma unei biopsii de nici un fel ci doar in urma ecografiei.Este sigura ecografia pentru a diagnostica daca aceasta formatiune este maligna sau benigna, fara a face alte examinari???Eu una sunt foarte ingrijorata si nu stiu ce ar trebui sa fac.Am auzit de o metoda noua de inghetare a nodulilor numita CRIOBLATIE care s-ar folosi acum si care elimina operatie.Care ar fi costurile unei crioblatii?Sincer imi este frica de o eventuala operatie. Se poate face aceasta crioblatie si in Iasi?Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cat de repede! PRECIZEZ CA DOCTORUL CARE MI-A FACUT ECOGRAFIA NU MI-A DAT NICI UN TRATAMENT!
3 comentarii
0
06-06-2013, ora 13:01
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Stimata Doamna,

Depistarea unei formatiuni la nivelul sanului si confirmarea aspectului belign nu necesita efectuarea unor interventii imediate. Va recomandam sa reevaluati aspectul sanului si peste trei luni, iar in cazul in care considerati ca er putea fi probleme mai grave, repetati investigatia.

O zi excelenta!
0
13-06-2013, ora 22:04
sasha123
Nu este medic/terapeut
sasha123
Buna,
si eu am avut fibroadenom mamar insa eu am optat pentru interventie chirurgicala. Era destul de mare si vizibil mai ales cand stateam intinsa pe spate. Medicul mi-a spus ca nu este necesara interventia, ca sunt sanse mari sa dispara dupa prima sarcina insa pe mine ma deranja deja foarte tare. Desi din cate am inteles, sansele sa reapara sunt mari, au trecut deja cativa ani de la operatie si nu a reaparut. Sanatate!
0
16-06-2013, ora 11:17
SIMIRELA
Nu este medic/terapeut
SIMIRELA
Spune mi te rog cum este la opertie?Este grea, dureaza mult?Mie sincer imi este cam frica si tot aman o programare.eu nu am nici un fel de durere la sanul drept din cauza acestui fibroadenom..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Viața cu fibroadenom mamar - riscuri, prognostic, evoluție
  •