am herpes genital... tratament prescris exagerat? | Forumul Medical ROmedic

am herpes genital... tratament prescris exagerat?

04-07-2008
danutza84
Nu este medic/terapeut
danutza84
buna ziua
am herpes genital care recidiveaza in fiecare luna. pana acum am avut deja 4 episoade, asa ca doctorul mi-a zis sa iau si eu si prietenul meu cate 5 comprimate/zi de aciclovir de 400mg, 10 zile. in acel moment nu stiam care sunt dozele recomandate de aciclovir, insa acum, citind prospectul, mi se pare foarte mult. va rog sa-mi spuneti daca este bine sa iau atat de multe. mentionez ca folosesc si aciclovir crema si iau imunostim 1 capsula/zi pentru cresterea imunitatii.
va multumesc
4 comentarii
0
04-07-2008, ora 00:00
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
in primul rand trebuie sa faceti un test HIV! in legatura cu doza, este dubla fata de recomandarile internationale dar zece zile nu e f mult si nu se intampla nimik.daca faceti in fiecare luna este recomandat o alta schema cu doze mici dar pe tot anul...schema de altfel fara riscuri pt organism
dr akram salem
medic specialist dermato venerologie.buc
0
04-07-2008, ora 00:00
danutza84
Nu este medic/terapeut
danutza84
va multumesc pentru promtitudine. dar m-ati speriat cu recomandarea dumneavoastra... sa inteleg ca recidivele dese ale herpesului ar putea fi un simptom al prezentei virului HIV? exista o legatura intre cele doua, sau e doar bine sa fac testul pentru orice eventualitate? viata sexuala mi-am inceput-o acum un an si am avut un singur partener (actualul) pana in prezent. herpesul l-am luat de la prietenul meu, care-l avea inainte de a ne cunoaste. intotdeauna am avut grija la igiena, si cu alte probleme nu m-am confruntat; peste doua saptamani imi voi face testul papanicolau.
0
04-07-2008, ora 00:00
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
nu trebuie sa va speriati de recomandarea mea dar herpes lunar poate fi cauzat de imunitate proasta care se intalneste in infectia hiv
0
27-10-2008, ora 10:44
an2008
Nu este medic/terapeut
an2008
Si eu ma confrunt cu aceasta problema (herpes)de cativa ani si am tot incercat diverse tratamente.As dori sa stiu daca exista o comunitate, grup unde sa putem sa ne intalnim si sa schimbam opinii referitoare acest subiect.Mie personal imi este greu sa gasesc persoane care sa ma inteleaga si cu care sa pot comunica pe aceasta tema.
-
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai importante sfaturi legate de herpesul genital
  • Un nou vaccin poate preveni herpesul genital
  •