Am himen elastic ?

28-10-2017
Intrebare1
Nu este medic/terapeut
Intrebare1
Buna ziua!
Am o intrebare la care sper sa ma puteti ajuta, m am dezvirginat la varsta de 18 ani, am sangerat destul de putin, insa nu stiu daca partenerul de atunci m a dezvirginat complet, deoarece dupa ce ne am despartit nu am mai avut contact sexual aproximativ 2 ani. In acesti 2 ani nu am avut contact sexual cu nimeni insa au existat masturbari. Recent m am masturbat insa fiind excitata nu am realizat cat de tare am impins si ulterior am avut o sangerare vaginala de moment si dupa aceea totul s a oprit, nu puteam fi la menstruatie deoarece tocmai ce imi trecuse, dupa 2 luni de inactivitate de nici un fel, am avut contact sexual cu un baiat care era un pic mai "dotat" decat fostul meu partener si am patit accelasi lucru s a produs o sangerare minora de moment, deasemenea nu avea cum sa fie din cauza menstruatiei deoarece inainte cu 10 zile imi trecuse. Am citit pe internet si din cate am observat pot fi anumite infectii sau boli, nu cred ca am cum sa am asa ceva avand in vedere ca, contactul meu sexual 2 ani cu diferiti parteneri nu a existat.Deasemenea am inteles ca femeile pot avea himen elastic ceea ce m a facut sa ma intreb daca am un himen elastic, este posibil ca din cauza inactivitatii sexuale himenul meu sa se fi strans ? si din aceasta cauza sa am aceste sangerari ? sau nu am fost dezvirginata complet acesta refacandu se in timp ?(nu stiu daca acest lucru se poate transmite genetic insa am avut cazuri precedente in familie (mama, etc) care deasemenea au avut himen elastic)
Multumesc pentru intelegere si ajutor !
2 comentarii
1
29-10-2017, ora 10:33
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Pentru mai multă siguranță mergeți la un control ginecologic, mai ales că înaintea începerii vieții sexuale aveți nevoie și de informații în ceea ce privește viața sexuală.
0
01-11-2017, ora 12:05
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
E destul de putin probabil ca medicul ginecolog sa aiba timp de o discutie pe tema vietii sexuale, insa nu strica sa verifici de unde provine sangerarea. Pentru o discutie despre sexualitate, apeleaza mai bine la un psihosexolog.
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: