Am inceput asta vara sa fumez CIL... ce contine CIL?

12-11-2009
ninho
Nu este medic/terapeut
ninho
BUNA ZIUA. Va rog sami ziceti si mie ce contine acest drog CIL. Am inceput asta vara sa fumez o iarba numita CIL din curiozitate si am fumat pana acuma o luna de aproximativ 5-6 ori iar ultima data cand am fumat am inceput sa numi mai simt gura am fost miam facut analize si nu mai iesit nimic in neregula, dupa o sapt mia trecut, apoi iar ma luat si numai mai simteam limba, gura imi lua foc, ameteala permanenta si ma-m decis sa ma duc la un psiholog care mia zis ca sunt intoxicat cu droguri, si mia zis ca sa stau linistit ca o sami treaca si mia dat sa fac calciu, vitamine, b1 si b6 injectii timp de 10 zile. Eu fac azi a 4 injectie si nu imi e bn deloc simt ca innebunesc, o iau razna sunt ametit, imi simt capu greu si imi trece prin gand numai lucruri rele. Sunt disperat va rog sa imi dati si mie un sfat. VA MULTUMESC
5 comentarii
0
04-12-2009, ora 02:41
Immortalmc1
Nu este medic/terapeut
Immortalmc1
wow, baiatu nu exista iarba "CIL", nu confunda bozgoanele stropite cu chimicale si uscate din legal-shopuri, etnobotanice, etc... fugi la doctor, spune-i ce-ai facut cu adevarat... " chill "
0
12-12-2010, ora 23:51
hight
Nu este medic/terapeut
hight
frate din ce stiu eu, ce zici tu chill este iarba, are efecte haluginogene si tine in jur 10-15min este buna, , dar ce ai fumat tu este stropita cu tava, , , in general cam acestea sunt efectele la tava..
0
13-12-2010, ora 13:33
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
oare nu va ganditii cand lua-ti toate prostiile care va sunt oferite de niste sarlatanii ? mie imi este si mi a fost frica de chestiile mai nou iesite..mai ales de etnobotanice m am ferit ca de draqu. ai grija..
0
11-02-2011, ora 02:05
emilian6
Nu este medic/terapeut
emilian6
Mai, elany2010, tu ai invatat limba romana dupa ureche si esti surda? Iti recomand un curs intensiv de gramatica si la inceputul urmatorului post sa ceri scuze limbii romane ca n-ai stiut de la inceput cum sta treaba. Stai jos, ai nota 2(doi).
0
15-02-2011, ora 15:26
Nuada
Nu este medic/terapeut
Nuada
Almanahe, Goagle, etc si uite unde a ajuns fara pic de gramatica sau scoala facuta la alba-neagra..hahahahaha.
Fiecare scrie cum a invatat (sau nu), nu suntem aici sa judecam sau sa dam note.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Consumul de droguri şi dependenţa
  • Cele mai periculoase droguri în prezent
  •