am incercat... incerc sa slabesc si nu pot

12-05-2010
floory
Nu este medic/terapeut
floory
buna seara am 22 ani si am 72 de kg la o inaltine de 1.63...credeti-ma am incercat tot ce este posobil...regimuri de tot felu...chiar si regimul tinut de nicoleta luciu...am dat pana la 5 kg si atat.am incercat incercat si pastile de slabit cu care am slabit pana la 6 kg pe care le-am pus in 3 luni.am incercat si renumitul stil de viata herbalife ( cu care nu am slabit deloc) fac sport si tot nu reusesc.va rog ajutati-ma cu un regim sau ceva cu care sa scap de kg...Multumesc !
7 comentarii
0
13-05-2010, ora 09:59
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Ce fel de sport faci? Eu aş zice nu pâine- sau foarte puţină- dar neagră, sau cu cereale, secară etc, nu dulciuri şi zahăr rafinat în nimic, mâncat cât mai puţin după ora 6- dar nu sări peste cele 3 mese- micul dejun ar trebui să aibă ceva proteine, cereale etc. Şi sport mai intens de 3 ori pe săptămână minim- de genul înot- e cel mai bun. Încearcă cât mai mult mers pe jos etc.
regimurile care promit mult nu au efect de fapt şi pui la loc chiar mai mult
0
14-05-2010, ora 10:49
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Draga floory, nu te scapa nimic de kg in plus, daca nu ai rabdare.Cu siguranta nu ai acumulat kg in cateva zile.Pregateste-te inainte de un program de cel putin 3 luni de zile de schimbare a obiceiurilor alimentare si de viata.Nu calca stramb, daca tii cu tot dinadinsul sa slabesti.Nu slabesti doar cu sport.Trebuie sa ai grija ce mananci si cum mananci.Daca vei tine o dieta cu produse naturale scazand numarul de calorii cu siguranta ai nevoie de suplimente de nutritie ca sa-ti pastrezi energia si tonusul.Consultantul tau Herbalife trebuie sa-ti fie in permanenta alaturi.Cu Herbalife slabesti sigur.Doar daca nu faci ce ti se spune, nu ai rezultat.Este foarte simplu si sanatos.Fii sigura ca faci cel mai bun lucru din viata ta.Ai incredere si in curand vei vedea ca ai facut cea mai buna alegere.
IuliaCristianaB , respect doctorii ce vor sa ajute oamenii...pentru ca nu toti isi doresc asta, dar intai trebuie sa fiti informati corect si apoi sa spuneti ca "regimurile care promit mult nu au efect de fapt si apoi pui la loc chiar mai mult "In luna iulie voi participa la cel de-al treilea seminar sustinut de medicii nutritionisti de renume mondial.dr David Heber si Dr, Louis Ignarro, care va avea loc la Stckholm.Daca ati dori, n-ar fi greu sa participati si dv.Acolo ati putea invata lucruri noi, care ar putea sa va ajute in cariera pe care v-ati ales-o.Oamenii trebuie ajutati si nu dezinformati. Eu nu sunt medic, desi mi-ar placea, sincer.Am ajutat insa in mod real oameni sa se simta bine si sa arate bine.Sunt consultant wellness si sunt multumita ca fac ceva folositor.Oamenii nu se fac bine doar inghitind medicamentele scrise de doctori pe retete.Au nevoie de comunicare.Ori acest lucru nu-l fac toti medicii.Mult succes, si informatii cat mai corecte!
0
18-05-2010, ora 22:40
cuba
Nu este medic/terapeut
cuba
nicoleta luciu a recunoscut ca si-a pus inel stomacal, deci degeaba ai incercat regimul ei...
si numai cu sport nu slabesti, te tonifici sau creste masa musculara (asta e probata pe mine, care un an am fost la sala 5 zile / saptamina: 30 min banda + o ora aerobic si nu am slabit nici un gram)
din experienta mea slabesti in primul rind din alimentatie (+ miscare) si asta inseamna modificarea stilului de viata in mod permanent
dupa ce ai ajuns la greutatea dorita in urma unei diete sau a unor pastile de slabit, mai greu este sa te mentii, daca revii la obiceiurile alimentare de dinainte de dieta, pui rapid la loc sau chiar mai mult
0
19-05-2010, ora 23:22
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Sunt convinsă că există metode şi diete stabilite de nutriţionişti care ar putea avea efect- eu ziceam de pastilele minune din toate ziarele- care zic 5kg într-o săptămână sau cine ştie ce altceva- cu poze cu persoane grase înainte şi după fotomodele etc etc- care nu sunt deloc bune!
în plus niciun regim din lume nu poate compensa lipsa de activitate fizică- care ar trebui să fie lege pentru toată lumea
mâncatul sănătos, fără excese şi activitatea fizică regulată!
am văzut şi cunoscut oameni care slăbesc cu herbalife- de care nu am zis nimic!, dar tot aşa combinat cu sportul- şi practic e vorba tot de schimbarea stilului de viaţă
oricum e imposibilă o metodă în care să stai în fund pe scaun, luând o pastiluţă care să facă munca în locul tău- asta e problema cea mai mare!
0
27-01-2021, ora 17:38
raresfrumuzache
Nu este medic/terapeut
raresfrumuzache
uitati aici niste sfaturi utile pentru a putea sa slabiti. Apasati pe link si ignorati daca vor intra cateva reclame, la sfarsit o sa fii bucuros pentru ca ai asteptat.
----------*

(*modificat de admin)
0
06-10-2021, ora 12:11
Dietetician Acasandrei Mihaela
Nutritie si dietetica, Iași
Dietetician Acasandrei Mihaela
Buna ziua,

Am toate increderea ca ati apelat la numeroase solutii pentru a va reduce greutatea si exista multa determinare in spatele oricarei astfel de decizii.

Desi la un singur search pe internet ni se vinde o solutie de slabit, din pacate acestea sunt doar false promisiuni. Dupa cum ati si invatat pe propria piele. Nu exista rezolvari universal valabile. Fiecare persoana are un context unic care a dus la acumularea acelui exces de grasime. Desi nu putem actiona asupra bagajului genetic, noi ca femei suntem mult mai vulnerabile in fata supraponderii/obezitatii, inaintarea in varsta este si acesta un factor pentru acumularea unor kilograme pentru unele persoane, existenta sarcinilor etc., sunt si factori modificabili asupra carora sa actionati pentru a obtine rezultatele.

Un corp bine hranit, va tinde sa ajunga la greutatea sanatoasa, confortabila, pe care sa o poata sustine respectand pricipiile unei alimentatii suficiente. Nu e despre cat de putin mananci, ci despre cat de echilibrat din punct de vedere al nutrientilor mananci.

Daca greutatea a aparut deoarece omiteti micul dejun si compensati seara cu o cina consistenta si alte 2 gustari pana la ora somnului, cauza nu e ca nu ati tinut dieta X si prin urmare dieta X nu va fi eficienta. Va veti chinui cateva zile-saptamani-luni si apoi veti reveni la obiceiul in cauza, doar ca de data asta veti avea cu 10% mai mult tesut gras decat ati avut inainte de a incepe dieta.

Fiecare scurtatura va duce la acumularea a mai mult tesut gras, care va va sabota eforturile ulterioare. Scaderea in greutate nu e o chestiune de vointa. Dupa cum ati spus si dvs. ati incercat atat de multe diete. Excesul de tesut gras produce modificari la nivel de apetit, preferinte alimentare, factorii psiho-emotionali intr-o lume pe repede-inainte au un impact mare asupra modului in care ne alimentam, dormim, ne miscam, avem grija de propriul corp.

Problema e sa stabilesti ce comportamente alimentare si de stil de viata crezi ca poti imbunatati, pe care sa le ai tot restul vietii?

Dau un exemplu, continuare la cel anterior:
- voi avea grija sa iau mesele principale si la nevoie voi avea 1 gustare, uneori 2 cu fructe, iaurt, ceva usor, pentru a evita rontaielile hipercalorice
- voi analiza motivul pentru care apare foamea, este pofta sau foame fiziologica? Si daca este pofta de ciocolata, este chiar nevoie sa mananc 2 randuri sau 2 patratele sunt suficiente pentru a-mi satisface dorinta de ceva dulce?
- Voi include legume la fiecare masă, surse slabe de proteine si cereale integrale pentru a ma satura si a spori senzatia de satietate intre mese. Astfel ma voi simti satisfacuta, confortabil si nu voi mai avea nevoie de rontaieli constante.
- Voi asigura suficiente vitamine si minerale din alimente dense nutritiv, care sa imi mentina nivelul constant de energie, fara a simti constant nevoia sa compensez cu ceva dulce care sa imi dea energie cand ma simt obosita.

ETC.

Multa sanatate si sper ca cele de mai sus sa invite la introspectie si decizii echilibrate pentru a va ajuta sa ajungeti acolo unde va doriti, sa deveniti persoana care detine acele valori si principii alimentare ce va sustin sanatatea si starea de bine deopotriva.

Mihaela Acasandrei
Nutritionist Dietetician, Educator in diabet
0
06-10-2021, ora 12:11
Dietetician Acasandrei Mihaela
Nutritie si dietetica, Iași
Dietetician Acasandrei Mihaela
Atașez de asemenea cateva surse de unde sa selectati informatiile care sa va ajute sa va reduceti greutatea intr-o maniera blanda, satisfacatoare si care sa va hraneasca in primul rand:

https://dieta.romedic.ro/recomandari-nutritionale-in-functie-de-sex-greutate-si-activitate-fizica
https://dieta.romedic.ro/calcularea-necesarului-caloric-la-persoanele-active-inclusiv-sportivi
https://dieta.romedic.ro/de-ce-prajiturile-si-dulciurile-concentrate-in-general-nu-sunt-bune
https://dieta.romedic.ro/cata-paine-trebuie-sa-mancam-zilnic
https://dieta.romedic.ro/alimente-de-evitat-atunci-cand-vrei-sa-scazi-in-greutate
https://dieta.romedic.ro/alimente-care-trebuie-evitate
https://dieta.romedic.ro/pot-sa-mananc-carbohidrati-daca-vreau-sa-slabesc
https://dieta.romedic.ro/topul-celor-mai-bune-38-diete
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.